Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nečekaný objekt dorazil na nedělní sraz!

Vytvořeno05.01.2016

5 minut slávy!

Všichni se ho báli a udržovali si odstup. Dorazil Fery na jeho časostroji! Na novém kole Venge Vias! ... — s uživateli Frantisek Rabon a Fantoci Radek Všichni se ho báli a udržovali si odstup. Dorazil Fery na jeho časostroji! Na novém kole Venge Vias! ...  ... po chvilce se pár odvážlivců osmělilo, ale Fery svého hřebce z rukou nepustil ... ... po chvilce se pár odvážlivců osmělilo, ale Fery svého hřebce z rukou nepustil ... ... úprkem vpřed, ujedeme mu! ... ... úprkem vpřed, ujedeme mu! ... ... Fery ještě postával, v klidu se protahoval. Věděl, že na 40. kilometru má o 5 minut navíc! :-) ... ... Fery ještě postával, v klidu se protahoval. Věděl, že na 40. kilometru má o 5 minut navíc! :-) ... ... a taky, že jo! V cukrárně na dortu jsme byli opět všichni pohromadě! ... ... a taky, že jo! V cukrárně na dortu jsme byli opět všichni pohromadě! ... ... děkujeme za oživení nedělní klasiky ze Zahrádek! A kdo má chuť, tak na Nový rok v 11:00 u autobazaru, pojeďte s námi na novoroční vyjížďku, těšíme se na Vás! — s uživateli Tomas Kubat a Frantisek Rabon ... děkujeme za oživení nedělní klasiky ze Zahrádek! A kdo má chuť, tak na Nový rok v 11:00 u autobazaru, pojeďte s námi na novoroční vyjížďku, těšíme se na Vás!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies