Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Speciální Speciálka v novém kabátku ..

Vytvořeno07.10.2015

 Bude zima, a tak jsme to převlékli do nového :)

Na kopečku v Liberci, stojí náš specializovaný krámek. Ulice Hlávkova 691 :-) ... Na kopečku v Liberci, stojí náš specializovaný krámek. Ulice Hlávkova 691 :-) ... ... Specialized Concept Store Kolokrám, nyní v novém kabátku ... ... Specialized Concept Store Kolokrám, nyní v novém kabátku ... ... kde Vám poradíme, vše smontujeme, seřídíme, prostě s Vámi budeme potřebný čas, abyste dostali maximum informací ... ... kde Vám poradíme, vše smontujeme, seřídíme, prostě s Vámi budeme potřebný čas, abyste dostali maximum informací ... ... plastické logo Specialized nesmí chybět ... ... plastické logo Specialized nesmí chybět ... ... ne každá strana je černá jak bota :-) ... ... ne každá strana je černá jak bota :-) ... ... co je však pravdou, jsme SPECIÁLNÍ SPECIÁLKA SE SPECIALIZOVANÝM S-ZBOŽÍM ... ... co je však pravdou, jsme SPECIÁLNÍ SPECIÁLKA SE SPECIALIZOVANÝM S-ZBOŽÍM ... ... výhledy jsou u nás víc než krásné, nemyslíte? Tak Vás zveme k nám na krámek, a taky šálek dobré kávy ... ... výhledy jsou u nás víc než krásné, nemyslíte? Tak Vás zveme k nám na krámek, a taky šálek dobré kávy ... ... Váš Kolokrám! ... Váš Kolokrám!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies