Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Hledání Krakonoše

Vytvořeno06.08.2015
Toužíte-li se cítit jako v peřince, být hýčkáni, mít na silnici absolutní přednost před auty, jet skvělou trať a na české poměry na luxusním asfaltu, pak doporučuji zúčastnit se Krakonošova cyklomaratonu. Jirka, skoro v kůži :-) ... Jirka, skoro v kůži :-) ... Nebývá to vždy, aby na všech křižovatkách stáli regulovčíci a na nebezpečných místech dokonce s píšťalkou a praporky (a asistencí PČR). Doprovodných motorek by se člověk taky nedopočítal. Na bufetech BIDONY!!! Skoro by se dalo říci „závodníkův sen“. Jen kdyby tu nebylo tolik ambiciózních soupeřů, kteří se vám snaží za každou cenu vytrhnout mi nohy z kyčlí… ale proto jsme vlastně tady, ukázat, že se neflákáme a pilně pracujeme za asistence dovolených podpůrných prostředků na svojí kondici. ... a je to tu, ostrej start ... ... a je to tu, ostrej start ... Trať ani zbytečně dlouhá ani zbytečně krátká, prostě tak akorát, navíc se stoupáním na Pražské boudy, které by mohlo být v itineráři kdejakého World Tour. Jet takový závod je opravdové pohlazení po cyklistově duši, a ať jste skoro-profík nebo začínající hobík, užijete si ho stejně. A když se k tomu přidá ažůrové počasí… zkrátka a jednoduše skvělý podnik! ... uzavřené silnice a dokonalý servis při závodě ... ... uzavřené silnice a dokonalý servis při závodě ... Jediné, co člověk bohužel neovlivní, je vítr, a ten zvláště, když jste sám, jedete ve sjezdu a snažíte se lepit díry, to není nic moc. Z „Pomezek“ se mi to ještě podařilo i díky tomu, že „čelo“ se rozhodlo si odskočit. Na Pražských boudách mi chybělo snad 20 metrů, ale když rozum/žízeň velí vzít si raději bidon a v následném sjezdu na šotolině zase pud sebezáchovy (konečně) rozhodne, že bude lepší a bezpečnější raději mačkat brzdy více než méně, je o mém závodě rozhodnuto. ... parádní zážitky z peletonu ... ... parádní zážitky z peletonu ... Následné kopce na Strážné a Hoffmanovy boudy už nic neřeší, ve skupině pěti lidí každý ví, že odjet nemá smysl, takže se jede svižné, ale pro všechny přijatelné tempo. Po čtyřech hodinách jsme v cíli, deset minut za vítězem, což odpovídá mé aktuální cyklistické formě. ... a ta panoramata ... ... a ta panoramata ... Ale jak jsem předestřel, důležitější než výsledek je atmosféra, která tu byla opravdu skvělá, i proto si už teď poznamenávám přibližný termín následujícího ročníku do kalendáře, a pak si jdu v poklidu namíchat regenerační drink od Enervitu, aby se tělo dalo co nejdříve do pohody. .. bylo to těžký, ale hezký! ... bylo to těžký, ale hezký! Rychlonožka

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies