Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Lightweight Urgestalt pod lupou ...

Vytvořeno10.06.2015

Odchod na párky 4 okem objektivu ...

Německá klasika Lightweight Urgestalt ... Německá klasika Lightweight Urgestalt ... ... nemůže snad nikoho urazit ... ... nemůže snad nikoho urazit ... ... maximálně nějakého člověka, který opravdu Německo rád nemá ... ... maximálně nějakého člověka, který opravdu Německo rád nemá ... ... značka Lightweight a Kolokrám má v České republice úzké spojení ... ... značka Lightweight a Kolokrám má v České republice úzké spojení ... ... a dodávat opravdu kvalitu ... ... a dodávat opravdu kvalitu ... ... už v dnešní době není moc trend ... ... už v dnešní době není moc trend ... ... ne každý chce obměnovat věc každý rok jen proto, že mu nevydrží ... ... ne každý chce obměnovat věc každý rok jen proto, že mu nevydrží ... ... my jsme zastánci vysoké kvality a dobré značky ... ... my jsme zastánci vysoké kvality a dobré značky ... ... preciznost při samotné výrobě ... ... preciznost při samotné výrobě ... ... se projevuje hlavně ve vývoji ... ... se projevuje hlavně ve vývoji ... ... myslím, že není třeba slov ... ... myslím, že není třeba slov ... ... ... ... kluci německý a kolokrámský tomu myslím uměj dát šmrnc ... ... kluci německý a kolokrámský tomu myslím uměj dát šmrnc ... ... co na to říkáte? ... ... co na to říkáte? ... ... pohodlné křesílko od Selle Italia ... ... pohodlné křesílko od Selle Italia ... ... posledních pár zákoutí rámu ... ... posledních pár zákoutí rámu ... ... vedení kabeláže a ... ... vedení kabeláže a ... ... tam-ta-da-dá. Designed by Kolokrám ... tam-ta-da-dá. Designed by Kolokrám      

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies