Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pětkrát na vrchol, to je výkon

Vytvořeno28.05.2015
V posledním reportu jsem Vás všechny zval na můj oblíbený závod ABB CUP. Někteří mě nejspíš poslechli, protože na startu v Jizerských horách se nás sešlo opravdu hodně. Mačkáníčko na pětníku.. Mačkáníčko na pětníku.. Jako obvykle jsem se snažil dostat ještě před startem co nejblíže k první lajně, abych na startu nemusel přelejzat zbytečně moc „slimáků“. Takových nás bylo sice hodně, ale jsme cyklisté a ti dokážou skoro nemožné, takže se klidně zmáčkneme v deseti na pětník. O to napínavější ale byly první kilometry. Boj o pozice je sice v podání amatérů trochu úsměvný, ale o to více napínavý. Proto jsem byl rád, že cca po dvou kilometrech čekala opravdu tvrdá stojka, která čelo závodu dokonale prosela a já mohl dál jet nikým neohrožován. ... tady jsme se taky museli zmáčknout... ... tady jsme se taky museli zmáčknout... Další vývoj se podobal mým předchozím závodům. Chytnout se dobré grupy a se zaťatým chrupem se držet, co to půjde. Tentokrát jsem si vybral na mé poměry opravdu nadupanou společnost. Okamžitě jsem věděl, že tohle bude sakra hodně bolet a možná to dopadne i špatně. .. a tady už spokojeně "větrám".. .. a tady už spokojeně "větrám".. ABB CUP je typický svým profilem, stále nahoru dolu a kdo na to nemá, ten si to odtrpí…tak jako já. Každý metr jsem musel jet víc jak na sto procent a stejně jsem cítil, že to nestačí. Tohle byla prostě velká Matějská. Sypal jsem do sebe Enervitu, co se do mě vešlo. Gely, tablety GT, nápoj G Sport a tohle furt dokola a dokola. Nevím, jak to mají ostatní závodníci, ale já na tohle věřím. Jednoduše potřebuju nějak pomoct mým vetchým nohám a tohle mi pomáhá. Nemusím mít nejlehčí kolo a nejvyšší sadu, ale palivo chci kvalitní. ... protože tenhle profil, ten prostě bolel! ... protože tenhle profil, ten prostě bolel! Každopádně se mi podařilo se těch borců držet do posledních kilometrů. Sice jsem si nezašpurtoval (nebylo s kým), ale spokojenost panovala velká. Né, že bych udělal díru do světa (čtvtrtej v kategorii), přesto jsem si užil krásnej závod a určitě se dobře připravil na ten další. Všem, kteří přijeli, díky za parádní souboj a na ostatní se těším třeba příště. Váš Burák

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies