Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Letecký den

Vytvořeno17.04.2015
Pohledem z okna to vypadá, že matinka příroda nějak přeskočila jaro a máme tu rovnou léto. Tak mě napadá, že už je čas rozhýbat svoje staré zrezivělé tělo a provětrat novou výbavičku od Specialized. No a kde jinde, než v Plzni na Lopatárně. Vydal jsem se tedy na západ Čech trošku se zmrtvit. Zimní příprava proběhla celkem úspěšně a podle představ. Nic jsem nepřeháněl, ale ani se moc neflákal. Díky sponzorům za podporu! ... Díky sponzorům za podporu! ... ... a jde se do boje! ... a jde se do boje! Ale otázka zněla, co od sebe můžu očekávat?! Na Lopatárně byla letka kolokrámských vždy hodně vidět. Béča bohužel asi ani letos pro vleklé problémy se zády nevyrazí a kapitán je zavalen prací. Tak si říkám, že si vyzkouším pár bodovaných špurtů a uvidím, co to se mnou udělá. Pohledem na startovní pole mi dochází, že to nuda nebude. Sešla se celá česká špička. Tempo rychle nabíralo na obrátkách. Slyším píšťalku oznamující v příštím kole bodovaný sprint. Jdu do toho. Lepím se na zadní kolo Denise Rugovace, jedoucího v puntíkatém dresu a daří se. Na pásce jsem první. Hned ale přichází rychlé vystřízlivění a deset kol se z toho dostávám. Naštěstí mám v bidonu živou vodu od Enervitu. Ještě se povede jeden druhý flek, ale pro dnešek to stačí. Výlet do Plzně určitě splnil svůj účel, vstřebat závodní rychlost. Sezóna tedy může začít.
Libor MAZLIK Bartůněk

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies