Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kdo by o víkendu odpočíval

Vytvořeno14.04.2015

Jak jsem psal po středeční Lopatárně, byl před mnou náročný závodní víkend. Jako první zastávku jsem si naplánoval Soběslavské okruhy.

Mělo to být městské kritérium v centru Soběslavi. Už při prezentaci a zjištění konkurence, která se zde sešla, jsem věděl, že to dneska nebude rozhodně zadarmo :). Nachystal jsem teda svého Šemíka, zasadil patrony do košíků, nějakou tu energii v tyčinkách od Enervitu naložil do kapes a nahodil výraz lebky Kolokrámu, co mám na zádech, aby všichni věděli, že poletím jak z praku. Bohužel můj Šemík po pár okruzích vypověděl službu a bylo po nadějích :( .

Šemík v plné zbroji ... Šemík v plné zbroji ...

Chuť jsem si plánoval spravit v neděli, kdy se konalo První šlápnutí, zařazené do seriálu UAC v Hobšovicích. Z týmu Kolokrámu se taky ze zimního spánku probral Jirka Říha :) a přijel, jak je jeho dobrým zvykem ve skvělé formě.

... všimněte si závodníka s číclem 705 :), asi je to kluk od protinožců :). ... všimněte si závodníka s číclem 705 :), asi je to kluk od protinožců :).

Po menší obhlídce jsme zjistili, že nám to zde asi hodně znechutí tým Lawi Author, který si to asi trochu spletl s mistrákem světa a přijel v 10 lidech a s dvěma doprovodnými vozidly. No nic, jdeme na ně. Já nic nepodcenil a zabral pozici hned v první brázdě na startu. Začalo se pěkně z ostra. Nástup následoval nástup a letka Kolokrámu nezůstala pozadu. Nezbylo nám nic jiného, než to zkoušet každou volnou chvilku. Bohužel to všechno bylo k ničemu a Lawi si to dokázalo pohlídat. Do cíle jsme s Jirkou dojeli v hlavním balíku, ale přesto si myslím, že jsme se v závodě neztratili a lebku na zádech ukázali v dobrém světle.

Kolokrámník Martin

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies