Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Začíná odpočet....

Vytvořeno31.01.2015
Máme tu sobotu a s ní krátký fotoreport z Tábora.... Tak a je to tady, už jen jedna noc mě dělí od zítřejšího mistráku :) . Dnes jsem měl opět volnější den, je třeba být na zítra připraven a v plné polní! Tak a je to tady, už jen jedna noc mě dělí od zítřejšího mistráku :) . Dnes jsem měl opět volnější den, je třeba být na zítra připraven a v plné polní! Mezi závodem juniorů a žen jsem ale stejně vyrazil na trať nasát tu správnou diváckou atmosféru. A že je tady lidí, to by jeden nevěřil :) ... Mezi závodem juniorů a žen jsem ale stejně vyrazil na trať nasát tu správnou diváckou atmosféru. A že je tady lidí, to by jeden nevěřil :) ... Trať je každý den jiná, jsem sám zvědavej jak to bude vypadat zítra odpoledne. Dnes byl podklad úplně tvrdej, jen občas mně pod blátíčkem překvapila nějaká ta ledová plotna :) . Přes noc má být kolem 3 stupňů pod nulou, takže to zase vše umrzne na beton. Kolem oběda na náš elitní závod mají být 2 stupně nad nulou Trať je každý den jiná, jsem sám zvědavej jak to bude vypadat zítra odpoledne. Dnes byl podklad úplně tvrdej, jen občas mně pod blátíčkem překvapila nějaká ta ledová plotna :) . Přes noc má být kolem 3 stupňů pod nulou, takže to zase vše umrzne na beton. Kolem oběda na náš elitní závod mají být 2 stupně nad nulou ... no nechme se překvapit, nějak to dopadne :) . Zítra nám "klukům nároďáckejm" každopádně držte palce, budeme to myslím potřebovat! Díky za podporu Bory ... no nechme se překvapit, nějak to dopadne :) . Zítra nám "klukům nároďáckejm" každopádně držte palce, budeme to myslím potřebovat! Díky za podporu Bory    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies