Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Už se jen čtyřikrát vyspíme a…

Vytvořeno28.01.2015
Rok příprav, nesčetně hodin tréninku, závodů a cestování. To vše pro vyladění formy na nejdůležitější závod roku, domácí MS. Teď již zbývají jen 4 dny a nastane finále. Blíží se to jako rozjetej vlak… V kopcích to bylo spíše na běžky kameňačky ... V kopcích to bylo spíše na běžky kameňačky ... Přes noc opět napadl sníh, tak jsme si mnuli ruce, protože Češi, jak je všeobecně známo, na tvrdém sněhu umíme. Během dne se ale teploměr vyšplhal na 6 stupňů a zase to vše tálo. Na trati jsem sice dnes opět chyběl, ale to neznamená, že bych vše sázel jen na to, jak se v neděli budu cítit. Samozřejmě jsem to neflákal a okolo oběda vyrazil na silnici. Otálení s vyjetím bylo vcelku logické, lépe se jede na mokru, než namrzlém asfaltu, nebo sněhové břečce. ... následně mi pak můj mechanik na motorce řádně protáhl "rypáček" :) ... následně mi pak můj mechanik na motorce řádně protáhl "rypáček" :) I tak mě v kopcích, kam jsem se vydal pilovat silovou připravenost, čekala souvislá vrstva sněhu, takže jsem si moc nepomohl. Ale i tak jsem si odkroutil podle plánu dvě a půl hodiny a pak se vrátil na smluvenou benzínku v Táboře, kde již čekal můj rozesmátý mechanik, aby mi na motorce ještě na hoďku pěkně protáhnul rypáček. Tak a teď honem do sprchy a regenerovat a regenerovat… Mějte se! Další info večer :) Bory

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies