Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

MS v Táboře již za pět dní!

Vytvořeno28.01.2015
Do MS v Táboře mně, jako místnímu rodákovi zbývá posledních 5 dní. Rozhodl jsem se, že Vás každý den budu informovat o posledních detailech mého letošního snažení :) 

Dnes jsem měl volný den a jen ostřílení borci vědí, že ve správný čas zvolený odpočinek z Vás dělá mistry :). A tak jsem ho tedy dnes využil na obhlídku mistrovské tratě. Samozřejmě bez kola. Přes noc tu totiž napadla spousta sněhu. Byl jsem tedy zvědavý, co to udělalo s tratí. Během dne to však povolilo a všechno začalo tát. Na trati se tak dělalo blátíčko. Trať MS v Táboře pět dní před startem.. Trať MS v Táboře pět dní před startem.. Co myslíte Vy? Jaké budou v neděli panovat podmínky? Těším se na Vaše názory a reakce. Díky všem za podporu a přízeň. Ozvu se zase zítra. Váš Bory

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies