Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Závěrečné ladění

Vytvořeno24.01.2015
Celkem rychlý spád měla poslední debata s trenérem panem Červínkem, po které jsem prakticky okamžitě odletěl na malé pětidenní soustředění na Mallorcu. Tam jsem měl v plánu absolvovat jeden třídenní blok na závěrečné vyladění formy před nadcházejícím mistrovstvím světa.

Na ostrov jsem dorazil v pondělí 19. ledna a první dva dny jsem spíše odpočíval a nabíral sílu. To trochu podpořilo i počasí, jelikož po celou tuto dobu nepřetržitě pršelo. Počasí tu bohužel nevycházelo podle představ ani další dny mi, a tak jsem se musel smířit s občasným deštěm i při tréninku, ale co, jako cyklokrosař přeci nejsem z cukru, že? I přes tuto nepřízeň počasí jsem poctivě odtrénoval, co bylo v plánu. Ve středu jsem vyrazil na delší pětihodinový vytrvalostní trénink, kde jsem se potkal s Tomášem Paprstkou. Díky tomuto setkání jsme mohli alespoň pokecat a čas nám společně utíkal o poznání rychleji, než když jedete sami a sledujete každou minutu budík, který podezříváte, že se zastavil. Puig Major Puig Major Ve čtvrtek mě už čekalo pořádné rozproudění krve v žilách, neboť jsem měl v plánu dvě fáze. Jednu na Puig Major, kde jsem se vydováděl při nespočtu intervalů a nahoře už ani neviděl světlo na konci tunelu :) . Po lehkém obědě následovala chvilka odpočinku a hned znovu do sedla a to rovnou za motorku, pořádně roztočit nohy na dvě a půl hoďky. Poslední půlhodinka po tom ranním švihu už dost zatahala za morálku. No a v pátek následoval již jen lehký trénink okolo hodiny a půl, ale opět za motorkou. Bylo úplně jasno, teplo, a tak jsem si točení nohou a ubíhající krajinu okolo docela užíval. Marcovi, jakožto mému motorkářovi za to samozřejmě patří velký dík :) . No, a to bylo vše, co jsem tu za těch pár dní stihl. Nyní se přesouvám rovnou do Holandska do Hoogerheide, kde se jede finále Světového poháru. Tak v neděli v 15:00! Díky všem Bory

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies