Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Umění odpočinku

Vytvořeno14.01.2015

Jó šlapat na kole, to by nám šlo, stejně jako se tím následně vytahovat. Ale bez náležitého odpočinku by to byla jen labutí píseň o letce lebek, která si dokáže za pár dní zatáhnout kónusy na celou sezónu.

dekorování doktora za jeho rady a pomoc... dekorování doktora za jeho rady a pomoc...

Ač je náš náčelník v cyklistickém důchodu, stále zachovává léty osvědčená pravidla dávkování zátěže. I proto jsme se rozhodli pro dnešek dát kopcům na severu vale a snažit se připravit svalový aparát na start druhé části naší aktivní dovolené.

...no není to hezký pohled Libore? ...no není to hezký pohled Libore?

Všichni jsme se zázračně shodli, že budíky necháme pro dnešní den zahálet, i přesto jsme se na snídani sešli ve stejné minutě (jen na okraj, o hodinu později než obvykle). Vzhledem k předpovědi pak byla naplánována jen krátká trasa po pláži, kde je dostatek úkrytů pro případ přeháněk, jež nám byly radary slibovány.

..jak tak koukám na tu fontánu, na něco mám chuť... ..jak tak koukám na tu fontánu, na něco mám chuť...

Prognózy se však nenaplnily a po pár kilometrech nám mraky odkryly sice tradiční, ale vždy úchvatný pohled na katedrálu Sa Seu, jejíž základní kámen byl položen už roku 1230 králem Jakubem, jako dík za přežití v mořské bouři a poražení Arabů v bitvě o tento ostrov. Jemný opar fontány umělého jezírka v jejím sousedství, jako by probudil naše smysly a my si vzápětí vychutnávali příjemnou dávku kofeinu ve stínu palem v nedaleké kavárně s příznačným jménem Capuccino.

...nejen capuccino se tu podává... ...nejen capuccino se tu podává...

Více k dnešnímu dni asi nepovíme, cestou zpět nás provázelo takřka letní počasí a i neobvyklé zážitky měly, stejně jako naše nohy prostě volno. Jedinou důležitou informací bylo slavnostní udělení medaile Svatého Mikuláše doktorovi, za jeho medicínskou i psychologickou podporu celého týmu.

Zítra je v plánu delší výlet s ochutnávkou sklonu stoupání na Lluc…a pak se uvidí :)

Díky za přízeň

KoTyMa

...takhle vypadá leden... ...takhle vypadá leden... ...není divu, že se nechce domů... ...není divu, že se nechce domů... ...tak posedíme, tohle je lepší než televize... ...tak posedíme, tohle je lepší než televize... ...věrný Šemík čeká opodál... ...věrný Šemík čeká opodál... ...na zítřek už máme vše připraveno... ...na zítřek už máme vše připraveno...    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies