Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mikulášsko - andělsko - belzebubí Veselka :)

Vytvořeno09.12.2014

Vše se odehrálo 5. prosince 2014 a stálo to za to.

... komu zvoní hrana v kapli sv. Antonína v Heřmanicích v Podještědí? No přece jedný anjelský krasavici, jak taky jinak :) ... ... komu zvoní hrana v kapli sv. Antonína v Heřmanicích v Podještědí? No přece jedný anjelský krasavici, jak taky jinak :) ... ... anjelská nevěsta Mardžána... ... anjelská nevěsta Mardžána... ... pekelnej ženich Kubánec ... ... pekelnej ženich Kubánec ... ... sebranka se zde sešla vskutku impozantní. Vedle několika ohavnejch čertů, čertic, belzebubů a lucifera ... ... sebranka se zde sešla vskutku impozantní. Vedle několika ohavnejch čertů, čertic, belzebubů a lucifera ... ... zde byl přítomen například i sám papež, několik mikulášů a taky pár zgayovatělejch andělů ... ... zde byl přítomen například i sám papež, několik mikulášů a taky pár zgayovatělejch andělů ... ... musím si Tě řádně označkovat děvenko, ať všichni vědí, kam patří sírou čpící nevěsta ... ... musím si Tě řádně označkovat děvenko, ať všichni vědí, kam patří sírou čpící nevěsta ... ... nicméně martinojakubský svatební slib vstupu do společného života byl všemi přítomnými potvrzen a odsouhlasen za doprovodu virtuose mistra Hájka :) .. ... nicméně martinojakubský svatební slib vstupu do společného života byl všemi přítomnými potvrzen a odsouhlasen za doprovodu virtuose mistra Hájka :) .. ... před branami samotného pekla ... ... před branami samotného pekla ... ... vítej doma děvenko ... ... vítej doma děvenko ... ... se mnou to nebudeš mít žádnej med, Ti říkám ... ... se mnou to nebudeš mít žádnej med, Ti říkám ... ...když mě budeš zlobit, tak Tě uškrtím ... ...když mě budeš zlobit, tak Tě uškrtím ... ... jo a jem taky někdy dost vzteklej, potom kolem sebe plivu síru a taky koušu ... ... jo a jem taky někdy dost vzteklej, potom kolem sebe plivu síru a taky koušu ... ....no a je to v háji Vám povím, nic z toho nezabralo, už se jí asi jen tak nezbavím :) ....no a je to v háji Vám povím, nic z toho nezabralo, už se jí asi jen tak nezbavím :) ... Vy budete zírat, nebudete věřit, My zíráme, věříme v sebe ... ... Vy budete zírat, nebudete věřit, My zíráme, věříme v sebe ... ....V pekelné výhni El Kneipy u Slunce se hodovalo až do ranního kuropění... ....V pekelné výhni El Kneipy u Slunce se hodovalo až do ranního kuropění... ...kdy slabý kusy již pomalu začali odpadat. Více fotek již brzy! ...kdy slabý kusy již pomalu začali odpadat. Více fotek již brzy!        

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies