Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kdo mě chytí?!

Vytvořeno04.11.2014
Po sobotním zaváhání v Hlinsku, kdy jsem po náročném tréninku na Mallorce asi nestačil dostatečně orazit a poprvé tak v letošní sezóně nedosáhl na bednu, jsem se rozhodl, že si trochu spravím chuť u našich jižních sousedů. 

Navíc na závodě C2 v Rakousku bylo možné posbírat nějaké UCI body. Cyklokros se konal ve vesničce Stadl-Paura, kde se pořadatelům daří připravit každoročně parádní trať, lemovanou skvělou diváckou atmosférou! Na startu se moc velká konkurence nesešla, tak jsem si řekl, že by mohlo být trochu snazší získat těch 40 bodů do rankingu, které by mne posunovaly na startu více dopředu, hlavně při akcích světovém poháru! Proto jsem se rozhodl s nikým se nepárat a hned ve druhém kole vzal do zaječích z čela první skupiny. Díky tomu jsem měl reálnou šanci si závod udělat podle sebe, zejména při vzpomínce, jak mi změny tempa a nástupy soupeřů dělaly problémy v Hlinsku. I když jsem dnes cítil po poháru nohy, pomalu jsem se dostával do tahu a jelo se mi mnohem lépe. Od pana trenéra jsem obdržel informace, abych se hlavně nezrušil a jel to klid, což jsem se snažil dodržet a současně zvládl na jedničku i taktiku. I díky tomu jsem si dojel pro vítězství, UCI bodíky a klid na duši do dalších dní. Poctivý trénink se projevil a ve mně se znovu budí síla ! Příští víkend odlétám do Belgie na Superprestige do Ruddervoorde a na Soudal do Nielu, kde už půjde mezi světovou elitou pořádně do tuhýho. Tak zatím adios, teda teď už zase AHOJ! Bory

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies