Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mallorca - Sílu najdeš jen v poctivém tréninku

Vytvořeno29.10.2014
Po dni volna, který jsem strávili pro změnu také na kole, mě čekaly dva dny strávené v kopcích, tedy spíše horách. Co naplat, sezona je rozjetá a já jí chci absolvovat v tom nejlepším světle, nebo by se dalo říci, budu se snažit z těla vyždímat z těla to nejlepší, čeho je schopno. Světlo? ... Světlo? ... Ale zpátky do reality. V sobotu jsem se vydal na vytrvalostní trénink, který spočíval pouze v pozvolném otlačování zadku při polykání kilometrů v sedle a samozřejmě přiměřeném vyšplhání nějakých těch metrů :). Naplánoval jsem to klasickým směrem kolem letiště, a pak nejkratší cestou do Valldemossy. Následovala cesta skrze mou minulou hostující vesničku Deiu, kde jsem si udělal čas na výborný croissaint a espresso. Přes Soller až do Incy, a pak dokroutit čas v rovinách a domů. ... na konci tunelu? Tady asi né :) ... ... na konci tunelu? Tady asi né :) ... Na neděli mi trenér Vojta Červínek naservíroval jako hlavní menu 4x Soller bez přílohy, a potom jako zákusek vyjetí přes Deiu a Valldemossu. Po cestě zpět mi dělal společnost kamarád Marc Reynes (alespoň ty kiláky ve dvou lépe utíkaly), díky čemuž jsem sotva dojel polomrtvý domů. Ještě než jsem se dal po výletu do pohody, už jsem se těšil na pondělí. Tam je totiž naordinovaný volnější den :). A já se pokusím dobít co nejvíce energie ze slunce, abych byl v úterý opět v sedle nažhavený do místních kopců! Tak zatím adios! Bory ... setkání a pošvihání s kamarádem Marcem Reynesem ... ... setkání a pošvihání s kamarádem Marcem Reynesem ... ... krásný pohled na Valldemossu, nemyslíte? ... ... krásný pohled na Valldemossu, nemyslíte? ... ... má nejoblíbenější část Mallorky - hory a moře! ... má nejoblíbenější část Mallorky - hory a moře!    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies