Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Brasil Ride 2014 - Rozjetý vlak

Vytvořeno27.10.2014
Včerejší pocity ze stále se lepšícího stavu našich nohou, dávali před dnešní etapou řadu otázek. Tou asi největší byl fakt, že na vedoucí dvojici stále ztrácíme téměř čtvrt hodiny a po šanci z ní něco ukrojit již máme pouhé dva dny. Ale my se nevzdáváme a pro těch 140 kiláků, co nás čekaly, jsme si připravili malé překvapení.  ... kapsy jsou narvaný střelivem, kdopak ví jak to bude dál... ... kapsy jsou narvaný střelivem, kdopak ví jak to bude dál... Zatopili jsme řádně pod kotlem, připravili si hned za mašinku plný vagón uhlí, aby nám někde nedošla pára a vyrazili na trať do města Mucuge, kdy byl cíl předposlední etapy. Naším jediným cílem bylo zlikvidovat, co možná nejvíce z časového manka na vedoucí dvojici Ferreira/Ilias. V polovině trasy jsme zkusili zbytek pole překvapit a zvedli se ze sedla s plánem opustit vedoucí skupinu. ...házíme prachovou dýmovnici a berem roha... ...házíme prachovou dýmovnici a berem roha... Nevím, jak nás to napadlo zrovna v místech, kde fučel slušnej protivítr, ale když se za námi v oblacích prachu nikdo neukazoval, bylo jasné že to soupeři podcenili. Nebylo tedy na co čekat, podívali jsme se s Hansem na sebe, opět zalehli na řídítka a na plnej plyn do finiše. Hans mě přesvědčoval, že posledních čtyřicet kiláků je jednoduchých, a že je dáme s větrem v zádech za chviličku. To bylo mojí hnací myšlenkou, na nic jiného jsem ostatně v tom kalupu ani neměl čas. Celkem velké překvapení pro nás byla informace, že na vedoucí dvojici máme před posledním úsekem k dobru 10 minut! Jednoduché počty, kdy ztráta před etapou byla 12 minut, nás okamžitě vrátily do hry o celkový triumf. ...tahá, tahá, neutahá.. ...tahá, tahá, neutahá.. „Jednoduchý“ kilometry se rázem vypařily a zůstalo jen sípání, chroptění a vrtění se na sedle s nejtěžším převodem. Najednou se ta rovina zdála nekonečnou. Po dojezdu ani nevím, co bylo lepší, dech beroucí kopec nebo rovina co nekončila. Prostě děs! Cílem jsme dnes proletěli první a vzápětí už nervózně po očku sledovali ubíhající sekundy ztráty. Po dnešní královské etapě je na programu zítra poslední dějství na 70 km a my musíme zlikvidovat ztrátu 2:18 min, která nás dělí od prvního místa. To bude boj! Už se na to těším. Nasazuji proto svou tajnou zbraň. Ňuminátor Photo: Fabio Piva

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies