Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Vyjížďka s Ferym, aneb urvi si svýho Feryho, okem Karase!

Vytvořeno24.10.2014
Probouzím se v brzkých ranních hodinách v Kamenickém Šenově a první co mě napadá, utíkám k oknu, abych zkontroloval počasí. Neprší, super dnes to bude vydařený. Sedáme s Kubáncem a kamarádem Petrem do auta a míříme směr Liberec. Po cestě nabíráme ještě Feryho, na to však zcela rezignuji, jelikož jsem trochu nedospalej a zalomil jsem to hned při výjezdu z KaŠe. Probouzím se tedy až před červenou budovou Concept Store, kde se už více než 14 dnů pohybuji. První zjištění po příjezdu, super nepojedeme sami. I přes nepřízeň počasí v posledních dnech se sešla slušná dávka nadšenců. Zjišťuji však, že při ranním úprku z chaloupky jsem nezvládl snídani a tak chytám paniku. Zachránily mě však tyčinky a ioňták od Enervitu. A už se to řadí před prodejnou na společné foto a rekognoskuji kvalitní účast a to i za faktu, že celá akce vznikla začátkem týdne a tudíž nebylo moc prostoru oslovit širší veřejnost. Vždyť, kdy jindy máte možnost vyjet na švih s Frantou Raboněm. Hlavním koordinátorem trasy byl jmenován biker Michal Bubílek. Hned ze začátku jsem tedy věděl, čí záda nesmím spustit z dohledu, jinak se ztratím v místní krásné podzimní krajině a najdou mě až roztaje sníh. Poklidné tempo vládlo po celou dobu vyjížďky a moje zchromlé nohy mě byly schopny důstojně převézt přes všechny kopce. Nejvíc jsem svoje párátka provětral snad jen ve stoupání na Frýdštejn, kde hned od úpatí kopce začal úřadovat Kubánec s provokativním úsměvem na tváři. Na nadhozenou rukavici se chytil jen kamarád Petr, který s námi absolvoval kvalitní večerní přípravu, a tudíž měl určitě pocit, že má co spalovat. Zmíněné dvojici to dlouho naštěstí nevydrželo, a tak jsem si tento kopec, který svými nekonečnými zatáčkami připomíná alpská stoupání, vykoníkoval ve svém tempu, i když ke konci se mi laktát ze stehen dostával až do žaludku. Vysvobození čekalo hned za poslední zatáčkou a místní malebná hospůdka nás rozhodně nezklamala. Opět plní sil jsme dokončili zbytek stoupání z celého 28 minutového výstupu a poté volným pádem zahučeli do Jablonce nad Nisou, který je nyní mým novým domovem. V přesunu do libereckého Concept Store mě tedy stála již poslední překážka, rodinný pivovar Vendelín, který jsem si při svých návratech z práce celkem oblíbil se svými kolegy, ale v zápalu rychlosti jsme však odolali. Na závěr musím smeknout před všemi zúčastněnými, výkonnost je zde na severu na vysoké úrovni. Do budoucna bych byl velice rád za další podobné akce na čemž se budu určitě výrazně podílet a těším se na Vaše návštěvy v našem specializovaném obchodu. Současně se také postarám o Vaše objednávky jakéhokoliv produktu z nově připravovaného e-shopu www.specializedkolokram.cz Váš přistěhovalec Karas

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies