Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Brasil Ride 2014 - Už se to krátí

Vytvořeno24.10.2014
Dneškem jsme se přehoupli do druhé poloviny závodu. Po dnešní čtvrté etapě máme v nohách dalších 84km, na kterých jsme museli vyšplhat i převýšení 2150m. Toliko statistika dne a teď k tomu, co se odehrávalo. 4stage Hned kousek za startovní lajnou se najelo do úzkého singletracku, kde se logicky vlivem rozdílné výkonnosti a techniky celé pole nadělilo. Při výjezdu jsme zůstali v osmi lidech, kde byli kromě našeho týmu i Pinto/Leissling, Ferreira/Ilias a Horák/Káňa. Pro mne zásadní změna, že se mi konečně začalo šlapat lépe a mohl jsem chvílemi dokonce koukat po zdejší nádherné krajině. To však pouze do chvíle, než si našeho zevlování a flákání tempa všiml Ferreira. Se šklebem tasmánského čerta se do toho opřel ve stoupání, díky čemuž se naše skupinka stala minulostí. Kdo by si ale myslel, že si na vrcholku odfrkneme, byl na omylu. Za nejvyšším bodem stoupání na nás čekal dlouhý singl „Kamikaze“. Boj o pozice v něm byl přesně ve stylu tohoto označení. Největší následky to mělo na dvojici Pinto/Leisslingem. Druhý zmiňovaný nejdřív chytil defekt, následně si při nějakém nešťastném dopadu na zem zřejmě vyvrkl kotník. Vedoucí dvojice tím pádem ze závodu odstoupila. Pod závěrečný kopec jsme dojeli s Ferreirou a Iliasem a svedli v něm neskutečný souboj o prvenství. Bohužel nám trochu v závěru cukli a my brali velice slušnou druhou pozici. Jako třetí dojeli Horák/Káňa. Myslím, že si dneska kluci slušně mákli. Nebyla to jednoduchá etapa, ale to tady na Brasil Ride není žádná. Tak zase zítra a doufám, že opět s dobrými zprávami Ňumi Fotografie ze 4té etapy ve videoprezentaci zde.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies