Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Brasil Ride 2014 - slušný začátek

Vytvořeno20.10.2014
Zdravím kolokrámnickou smečku z diamantového města Mucuge v Brazílii. Dneska mně začalo peklo :) . Ráno jsme totiž zahájili prologem Brasil Ride na zdejší coffee farmě. Když jsem byl u zdroje :) , dal jsem si před startem pár doušků čerstvé brazilské kávy, s pohledem na zdejší plantáž kávovníků, a tím mi pohoda skončila.  Ráno před startem se slunce tváří mírumilovně ... Ráno před startem se slunce tváří mírumilovně ... V jednu hodinu jsme se postavili na start společně s mým parťákem Hansem Beckingem. Prolog se startoval jako časovka v minutových intervalech po dvojicích. Našimi soupeři na lajně byli právě budoucí vítězové Gutierrez a Pscheidt z týmu Trek Factory Racing, což nám určitě pomohlo. Měli jsme rychlé soupeře a snažili jsme se proto o to víc ze sebe dostat maximum. Tento prolog byl ale jen malý zlomek z celého etapáku. Už zítra nás totiž čeká etapa o délce 139 kilometrů s převýšením 3300 metrů.  ... bydlíme zde všichni ve stanech. Stejný podmínky pro všechny závodníky. Tak to má být ... ... bydlíme zde všichni ve stanech. Stejný podmínky pro všechny závodníky. Tak to má být ... I tak jsem ale přičichnul právě k tomu, jak mi zítra bude. Teplota cca 40°C, tepy na pokraji infarktu. Brasil Ride je etapákem, kdy nevíte, co Vás po cestě potká. Jsem zde letos podruhé, mám proto pár zkušeností z loňska, které snad letos zúročím :) . ... a jdeme na to! ... ... a jdeme na to! ... Pokud zítra přežiji, poznáte to tak, že Vám opět pošlu pár postřehů. Držte nám palce! Váš zahraniční dopisovatel Jirka Ňumi Výsledky po prologu: 1.místo Sergio Mantecon Gutierrez a Ricardo Pscheidt 2.místo Jiří Novák a Hans Becking 3. místo Henrique da Silva Avancini a Sherman Trezza de Paiva Podrobné výsledky a veškeré další informace o Brasil Ride naleznete zde: http://www.romasportsmkt.com.br/brasilride/live/ Videozáznam celého prologu zde: https://www.youtube.com/watch?v=QFRHTnEAPes&list=UUhs8s1lM7eI4NsacdyxTx9Q&index=3 Ňumi ... máme to za sebou, přišlo to tak najednou :). Druhej flek průběžně se počítá! ... máme to za sebou, přišlo to tak najednou :). Druhej flek průběžně se počítá!  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies