Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

První oraz

Vytvořeno15.09.2014
Zasloužený volný den je tady. Člověk se nemusí ráno připravovat na dlouhé hodiny v sedle, neplánuje trasu ani další potřebné detaily nastávajícího dne. Prostě si zajde na snídani a jen tak lelkuje. Nebe je modrý, voda je mokrá ... Nebe je modrý, voda je mokrá ... Ale to bych nebyl já, i v sobotním volnu jsem se zabýval cyklistikou, i když trochu jinak. Nejprve jsem si naordinoval krátký regenerační výlet, který je i při volnu důležitý, aby nohy nezapoměly, k čemu jsou u sportovce určeny. Zásobil jsem se tedy správnými drinky od Enervitu, na které spoléhám nejen pro nastávající druhý tréninkový blok a vyrazil. Dnes jsem to vzal pro změnu druhým směrem na Soller a následně do Port de Soller. Kromě nějakého toho kochání nezměrnou modří mořské hladiny jsem toto místo volil i s jasným plánem útoku na nějakou malou domácky vonící pekárnu, nějaké ty vkusně balené „sacharidy“ s neodmyslitelným nášupem kofeinu z Espressa. Prostě volný den jak má být :) ... prostě volný den v Port de Soller, jak má být ... ... prostě volný den v Port de Soller, jak má být ... Hned po návratu jsem se pak věnoval matroši, bez kterého by to nešlo. První mi padly do rukou střevíčky DMT, jejich zbavení od soli, aby se opět podobaly botám do tanečních :) A hned po nich se dostal na řadu i můj „šemík“, který si také zaslouží poctivou péči a přípravu na další společné hltání kilometrů. ... nesmím však zapomínat oni o dni volna na pitný režim, vedle kávičky ... ... nesmím však zapomínat oni o dni volna na pitný režim, vedle kávičky ... Myslím, že neni třeba více dodávat a každý si dokáže představit, jak příjemně strávit volný den na Mallorce v krásném počasí, které Vás dostatečně nabije do dalších dnů…. ... kdo maže, ten stojí ... ... kdo maže, ten stojí ... Váš písmák Michael

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies