Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Start hveˇzdne´ peˇchoty

Vytvořeno15.05.2014
Chcete veˇdeˇt, co maji´ spolecˇne´ho mistrˇi sve´ zemeˇ v ji´zdeˇ proti chronometru, kra´ja´nek ve sluzˇba´ch polske´ profista´je, cyklokrosovy´ univerza´l, dravy´ mladi´k sbi´raji´ci´ zkusˇenosti mezi ostrˇi´leny´mi jezdci a raneˇny´ tygr? Kdyby nic jine´ho, tak spolecˇneˇ stráví den při jednom ze závodů Višegradské čtyřky. A nutno podotknout, zˇe ty´m nehodla´ by´t na´sleduji´ci´ jen do pocˇtu. Vzˇdytˇ si stacˇi´ jednotlive´ za´vodni´ky jen lehce prˇedstavit...

mapa1363531761051602500

Jan Ba´rta - u´cˇastni´k Grand Tour, jeden z nejaktivneˇji za´vodi´ci´ch cyklistu° sta´je Netapp Endura, poveˇstny´ svy´mi mnohahodinovy´mi u´niky. Ma´lokomu vymizi´ z pameˇti jeho spanila´ ji´zda na lonˇske´m Mistrovstvi´ sveˇta, kdy zˇivil nadeˇji cˇesky´ch diva´ku° na zisk medaile te´meˇrˇ dveˇsteˇ kilometru°, nezˇ ho „spla´chla“ skupina prona´sledovatelu°. Jeho kvality potvrzuje i letosˇni´ na´rodni´ mistrovsky´ dres. Jirˇi´ Hudecˇek – i ten ma´ ve sve´m sˇatni´ku dres pro mistra republiky v cˇasovce, ktera´ byla navi´c svy´m profilem spi´sˇe horskou etapou. By´valy´ profesiona´l z hradecke´ formace, ktery´ letos pokousˇi´ horska´ kola, si jisteˇ ra´d zavzpomi´na´ na taktickou hru vedouci´ jej v minulosti nejednou k etapovy´m vavrˇi´nu°m. Josef Cˇerny´ – mlada´ nadeˇje polske´ sta´je CCC Polsat a pro zmeˇnu drzˇitel mistrovske´ho dresu v časovce jednotlivcu°, i kdyzˇ „pouze“ v kategorii U23. Prozati´m se nejvi´ce prˇedvedl na lonˇske´ Giru del Trentino, kde opanova´val v prvni´ch etapa´ch ru°zˇovy´ dres pro vedouci´ho za´vodni´ka. I u neˇj se da´ hovorˇit minima´lneˇ jako o „cˇerne´m“ koni na vítězství. Vojteˇch Nipl – neˇkolikana´sobny´ mistr republiky v cyklokrosu, ktery´ momenta´lneˇ ci´li´ na silnici je poneˇkud necˇitelny´ ve svy´ch mozˇnostech, ale to neznamena´, zˇe by nemohl prˇekvapit. Naopak, pra´veˇ vy´busˇnost a umeˇni´ dlouhe´ doby ji´zdy na maximu, mu da´vaji´ do rukou same´ trumfy. Vzˇdytˇ vzpomenˇte na Sˇtybara, take´ se mnoho lidi´ divilo, zˇe to zkousˇi´ na silnici a tedˇ mu za jeho krok jsou fanousˇci vdeˇcˇni. Dan Vesely´ – Kolokra´mske´ho odchovance „Vesiho“ snad ani neni´ trˇeba prˇedstavovat. Juniorský mistr republiky z Kyjova před několika lety. Letos je velky´m pomocni´kem ty´mu prˇi drzˇeni´ dresu pro vedouci´ho jezdce bodovaci´ souteˇzˇe a veˇrny´m sparingem „rˇeditele“ na za´vodni´ch misi´ch.

profil_komplet

Jakub Svoboda alias Cuba Libre – kdo jiny´ by mohl by´t manazˇerem a technicky´m rˇeditelem. Jen di´ky jeho na´padu a neochabuji´ci´ energii mohl vzniknout tento origina´lni´ ty´m. Navi´c se trochu stylizuje do pozice bavicˇe pelotonu Jense Voighta, cˇi´m vi´c to boli´, ti´m li´p. Neni´ se tedy cˇemu divit, zˇe minuly´ ty´den vyhra´l doma´ci´ maraton Mamut Tour, kdyzˇ ho k lepsˇi´mu vy´sledku „popichovalo“ zlomene´ zˇebro. Pokud Va´s zaujala na pohled nesouroda´ parta za´vodni´ku°, mu°zˇete ji dnes sledovat v tomto mezina´rodni´m podniku, kde se cti´ povezou stylove´ dresy piv Svijany, za ktery´ jsou nominova´ni v ty´mu Czech National team Svijany :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies