Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Konrád a Osečná

Vytvořeno15.04.2014
Po náročném tréninkovém týdnu jsem vyrazil rozmotat nohy na opravdové cross country. Liberecké "mistrovství světa" se jelo v okolí pivovaru Konrád. Mám rád tamní parádní trať, kterou vymýšlel pan Plašil a bylo vidět, jak si s ní vyhrál. Na naše "Supy" čekala pořádná dávka bikování a technických záludností. Mimo to se na startu sešla velká a pěkně hladová smečka závoďáků. I přes jejich snahu o režii závodu jsem se prakticky okamžitě po startovním výstřelu odpojil s Janem Nesvadbou a Michalem Malíkem. O tom, že jsme si na trati nenechali nic zadarmo svědčiliy zejména nohy, které se rychle a velmi spolehlivě všem plnily kyselinou mléčnou. Po pár vzájemných testech výkonnosti a nástupech jsme zůstali na čele pouze s Janem Nesvadbou a vše se rozhodovalo až na cílové pásce, kde mi pomohla má tajná zbraň. Já přece vozím Svijany v srdci a nemohl jsem jinak, než vyhrát v konkurenčním pivovaru :) konrad Po sobotní rychtě jsem si nedělní závod v Osečné naordinoval jako tréninkový a také to podle toho vypadalo. Prakticky celou dobu jsem jsem byl zašitý v závětří a moc se na čele velmi rychlého asfaltového okruhu v okolí Ralska neukazoval. Radost všech v naší skupině trochu pokazila zcela jiná podoba cílového prostoru, než zaznělo na startu. Namísto souboje o vavříny jsme tak proťali cílovou pásku poskládaní do úhledného vláčku závodníků a bednu brali ti, kteří zrovna protáčeli špici :-) Rychlý víkend za mnou. Nyní pouze pár hodin za autem a budu se moct postavit na start Českého poháru v Teplicích kategorie C1, kde by se měla sejít ta nejsilnější domácí konkurence! Držte palce Ňumi

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies