Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Únik - poslední den.

Vytvořeno28.01.2014
Včerejšího rána již u snídaně vládla lehce ponurá atmosféra. Včerejšího rána již u snídaně vládla lehce ponurá atmosféra.   Chlapci začali tušit, že jejich únik nevyjde. Chlapci začali tušit, že jejich únik nevyjde.   Mezi depeší se objevilo i varování, že jednotka Lebek byla odhalena a lokalizována. Mezi depeší se objevilo i varování, že jednotka Lebek byla odhalena a lokalizována.   A nyní jsou v plném proudu přípravy na její deportaci zpět. A nyní jsou v plném proudu přípravy na její deportaci zpět.   Každý se s nezvratným faktem vyrovnává po svém. Bééča si na zřejmě poslední vyjížďku přivedl čtyřnohého kamaráda. Každý se s nezvratným faktem vyrovnává po svém. Bééča si na zřejmě poslední vyjížďku přivedl čtyřnohého kamaráda.   Spolubojovníci z ostatních jednotek byli také zaskočeni. Spolubojovníci z ostatních jednotek byli také zaskočeni.   Několik chlapců a děvčat se s Jednotkou Lebek neodmítli vyfotografovat na památku. Šéfkonstruktér Viktorov dokonce naprogramoval UN, aby se nepatrně pousmál. Agent, co to hraje na obě strany, sice nepohrdl fotografováním, nicméně prvně nepřijel ve smutečních šatech, ale v ruské uniformě-takže těžko říct - tipuju, že se mu spíš ulevilo, anebo pro milovníky konspiračních teorií: Nemohl v tom míti, takříkajíc, prsty?? To se asi nedozvíme. Několik chlapců a děvčat se s Jednotkou Lebek neodmítli vyfotografovat na památku. Šéfkonstruktér Viktorov dokonce naprogramoval UN, aby se nepatrně pousmál.
Agent, co to hraje na obě strany, sice nepohrdl fotografováním, nicméně prvně nepřijel ve smutečních šatech, ale v ruské uniformě-takže těžko říct - tipuju, že se mu spíš ulevilo, anebo pro milovníky konspiračních teorií: Nemohl v tom míti, takříkajíc, prsty?? To se asi nedozvíme.
  Bééča ukládá svou zbraň. Bééča ukládá svou zbraň.   Něžně a s citem. Vojáci si ve válečné vřavě vytvoří k tomuto kusu chladného materiálu jakýsi těžko vysvětlitelný vztah. Něžně a s citem. Vojáci si ve válečné vřavě vytvoří k tomuto kusu chladného materiálu jakýsi těžko vysvětlitelný vztah.   Byly to dojemné okamžiky. Byly to dojemné okamžiky.   Pak přišly na řadu úkony spojené s nucenou deportací. Pak přišly na řadu úkony spojené s nucenou deportací.   Poslední telefonáty svým blízkým. Poslední telefonáty svým blízkým.   Ale stejně jako Randle McMurphy nevyrval vanu z dlaždiček a obořil se hrubě na spolupacienty: "Co čumíte?! Aspoň jsem to zkusil, kriste!!", stejně tak Velitelův výraz a gesto slibují, že to není jeho poslední slovo.  Ne, nikoliv, rezignaci v jeho výrazu opravdu nečtu. Ale stejně jako Randle McMurphy nevyrval vanu z dlaždiček a obořil se hrubě na spolupacienty: "Co čumíte?! Aspoň jsem to zkusil, kriste!!", stejně tak Velitelův výraz a gesto slibují, že to není jeho poslední slovo.
Ne, nikoliv, rezignaci v jeho výrazu opravdu nečtu.
  Dovolte mi ještě krátkou poznámku pod čarou. ___  ...Malorka odjezd Kolokramníků mohutně oslavovala. Dovolte mi ještě krátkou poznámku pod čarou.
___
...Malorka odjezd Kolokramníků mohutně oslavovala.
  Malorčani vyšli do ulic a veselili se. Malorčani vyšli do ulic a veselili se.   Pravdou sice je, že všechno, až tak ideálně jak se z alba může jeviti nešlo. Pravdou sice je, že všechno, až tak ideálně jak se z alba může jeviti nešlo.   Pár zádrhelů a následků z nich odvozených se objevilo. Pár zádrhelů a následků z nich odvozených se objevilo.   Ono totiž to s nimi, až tak jednoduché nebylo. Ale přesto nebo možná právě proto zůstává příběh otevřený...  Takže pokud si Velitele paní esenbačka potom nevyzvedla tak tam leží dodnes a pohádky je šmitec. Pokud jo, tak asi šmitec není, to dá rozum. ____ Děkujeme milí fesbukáčci za vaši více jak desetidenní přízeň a snad zase někdy. RT Ono totiž to s nimi, až tak jednoduché nebylo. Ale přesto nebo možná právě proto zůstává příběh otevřený...
Takže pokud si Velitele paní esenbačka potom nevyzvedla tak tam leží dodnes a pohádky je šmitec. Pokud jo, tak asi šmitec není, to dá rozum.
____
Děkujeme milí fesbukáčci za vaši více jak desetidenní přízeň a snad zase někdy. RT

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies