Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Trochu více než malé množství smůly

Vytvořeno24.10.2013
Třetí den bylo na pořadí cross country. Všechny startující pustili bez milosti na pět společných okruhů. Nevyhnutelně jsme doletěli konec startovního pole v druhém nájezdu a tak začal opravdu ostrý boj v předjíždění. Okruh byl technicky velmi náročný a extrémně nebezpečný pro všechny zúčastněné. Není jednoduché někomu uhnout, když se na Vás řítí trojnásobnou rychlostí zezadu a Vy sami se perete s tratí jako většina amatérů zde na Brasil Ride. Dneska jsme s Hansem měli trochu smůlu. Nejdřív mi spadnul poprvé za sezónu řetěz z mé XX 1. Pak mě píchla vosa pod helmou a v předposledním kole píchnul zase Hans, v roli nebyla vosa ale jeho přední kolo. V cíli jsme nabrali zásek, který na celkové pořadí vliv nemá. Doufám, že jsme si oba již vybrali smůlu. Odpoledne jsme odpočívali a chystali naše Supy na zítřejší 80km etapu zde v Rio de Contas.

1380189_10152746193653840_972864635_n

z Brazílie zdraví prošitej Ňumi

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies