Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

UAC Ondřejov - hlava je víc než bolest

Vytvořeno29.07.2013
Po poslední Lopatárně jsem se cítil skvěle. Ne po tělesné stránce, ale psychicky. Moje tréninková a závodní pauza byla dlouhá a teď se mi najednou zdálo, že je vše ve starých kolejích. Ráno na závody, odpoledne zákazníci a večer vyřídit maily atd... Takhle jsem žil řadu let a když jsem se ve čtvrtek probudil s kamennýma nohama, bylo to zpět. Myšlenky se hned upnuly k víkendu, kdy se konal závod středočeské ligy UAC. Vloni jsem tam řádil, kopce mě baví a trasa okolo Sázavy je zajímavě namotána. Prostě mi bliklo v hlavě, že bych tam měl vyrazit. Volám tedy Jirkovi, jestli nepojede se mnou. „Jasně,“ ozve se a je hotovo.

1002874_573621156009410_2104095375_n

Chvíli po startu se mi znovu vybavila vzpomínka, že je to celé v kopcích a nejde se v dobré skupině udržet jen tak bez tréninku :) Jak řekl nedávno jeden můj kamarád: "Prožitek nemusí být vždy vždycky pozitivní, ale musí být především intenzivní," a to se v tomto případě potvrdilo na 100% a nikdy na něj nezapomenu. Hned od startu to místní chrti napálili a já se cítil jako když chci doběhnout rozjetej rychlík. Běžím po kolejích a kluci na mě přitom z vlaku volají "poběž, poběž to stihneš" a já se snažím jak to jen jde a ono to vlastně nejde. Je to jak ve snu, když se snažíte běžet, v hlavě máte zafixovaný že to jde, ale nohy jsou jak olovo. Prozření z tréninkového manka bylo velké, ale neberu to jako nějakou prohru :) Naopak, mám chuť se do toho znovu opřít a zkusit znovu dělat závody, ne se jen vozit a čekat kdy mě utrhnou. A to i přes fakt, že při psaní se moje nohy podobají „Haškovým hokejovým betonům“. Tak zatím zdarec, Váš nový občasný pisálek Kubajs

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies