Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Author 50 Český ráj

Vytvořeno22.04.2013
V sobotu jsem se v rámci přípravy na Český XC pohár v Teplicích zúčastnil padesátky v Českém Ráji. Trať tohoto závodu nebyla vůbec technicky náročná, takže jsem zúročil zkušenosti z jarních silničních  závodů. Po startu hned přišla krutá stojka, na kterou jsem vyjel na 3. fleku. Po zbytek závodu jsem jel ve velké skupině, ze které sám ujel Václav Ježek. Asi kilometr před cílem jsem nastoupil a dovezl si do cíle za zády Ňumiho a Spěšníka, kteří mě pak přespurtovali :-) Výsledkem tak bylo 4. místo hned za touto silnou dvojicí a odjetým Václavem Ježkem.

P4211144-1

Příští týden mě čeká první pohárový závod v Teplicích, který pojedu na fungl novém Focusu Raven 29R 1.0 s koly Tufo, na kterých budou obuty galusky s novým vzorkem XC6.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies