Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Radek, ultra-specializovaný mechanik se představuje...

Vytvořeno28.02.2013
Jak dlouho vlastně mechanikuješ pro Kolokrám? Ty`ole nevim. Dlouho. Hodně dlouho. Jak na tebe z Kolokrámu přišli? Já tu kdysi potřeboval kolo pro tchýni. Takovej šrot. Kuba mi ho dělal, ale jako vždy nestíhal. Měl tam rám, hlavovku a možná nahodil kliky. Řekl jsem mu, ať se s tím nemoří, že si to dodělám sám. Nevěřil, že to zvládnu. Jenže já dělal kola všem kolem od čtrnácti. Později se mě zeptal jestli mu něco udělám. Postavit kolo i s vypletením za čtyři hodiny. Když přijel, měl jsem to postavený i s těma kolama. Jen to nebylo seřízený - to už jsem nestihl. A tak jsem začali spolupracovat. Foto Rob Trnka Foto Rob Trnka Děláš většinou šperky... ...spíš špeky, řek bych, ha ha ha - tak jinak. Bereš to kus od kusu nebo jsou kousky, které stavíš rád? Hele, když je třeba sobota večer, já si zalezu do dílny, nikdo mě neotravuje a stavím něco co se mi líbí. Třeba krásnýho bajka, tak si to fakt užívám. Máš oblíbený komponenty pro stavby? Z pohledu mechanika. Dobře se mi dělají všechny komponenty, který nejsou tuningový. Zjednodušeně řečeno, když kolo přeleze 150.000,- , očekávám problém. A z pohledu jezdce? Sám dost jezdíš. Na silničním ty nejvyšší sady co jsou. Di2, EPS, Dura Ace, Super Record. Ale na biku ty druhý sady. XT nebo X9. Jezdíš víc na silničním nebo na MTB? Podle počasí a chuti. A jezdíš i s Kubou? Občas. Ty vole on jede a začne ti ujíždět, když má v nohách tři malorky a hučí, že si vůbec nedávám. Nic moc... Tak a máš to za sebou. Uf.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies