Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Cena pivovaru Svijany

Vytvořeno28.07.2011
Prakticky na domácí půdě se pro tým CK Kolokrám-Svijany v neděli 24. července jela Velká cena pivovaru Svijany ve Svijanském Újezdě, zařazená jako 16. závod Extraligy masters. Po startovním výstřelu se ihned rozjelo vysoké tempo a už během prvního kola v druhém kopci se na špici vytvořila asi desetičlenná skupina se všemi favority, kde jsme rovněž nemohli chybět, pokud jsme chtěli v závodě uspět. Při nájezdu do druhého okruhu, v prudkém stoupání okolo samotného pivovaru Svijany, bohužel  odpadl náš Filip Endler, jinak se na čele nic nezměnilo. Teprve v předposledním pátém okruhu přišel první zdárný útok Daniela Veselého společně s Maňouškem z Favoritu Brno. Smůla postihla  Tomáše Dudka, kterému se přetrhlo lanko od přehazovačky, a tak musel zbytek závodu absolvovat pouze na nejtěžší převod. Do cílového kopce  nakonec vyjel nejrychleji Dan Veselý a zvítězil tak před kolegou z úniku Maňouškem a Jakub Svoboda pak potvrdil týmový úspěch třetím místem. 1.   Veselý  Daniel  CK KOLOKRÁM - SVIJANY  čas  02:37:03hod. 2.   Maňoušek  Josef  TJ FAVORIT BRNO   02:37:03 3.   Svoboda  Jakub  CK KOLOKRÁM - SVIJANY   02:37:03 4.   Ehrenberger  Jakub  TJ FAVORIT BRNO 5.   Novák  Petr  ALLTRAINING-LAWI   02:37:37 7.   Dudek  Tomáš  CK KOLOKRÁM - SVIJANY   02:40:30 9.   Filip  Endler  CK KOLOKRAM-SVIJANY   02:43:22 10.   Janoušek  Libor  CK KOLOKRÁM - SVIJANY   02:43:35 14.   Říha  Jiří  CK KOLOKRÁM - SVIJANY   02:46:17

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies