Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

V centru Klatov Jakub Svoboda na třetím místě

Vytvořeno04.07.2011
Osmý díl GIANT LIGY – GP města Klatovy přivítal i cyklokrosové reprezentanty, kteří až v samotném závěru závodu podlehli ataku silničářského specialisty Martina Boubala v barvách německého týmu (Veloclub Ratisbona). Vedle Radomíra Šimůnka (BKCP-Powerplus) a Martina Zlámalíka (KDL Trans Landbouwkrediet) pak vyšperkoval závod v centru Klatov i zlatý paralympionik a mistr světa Jiří Ježek (DAS-Duratec). Chladné počasí a vytrvalý déšť pak prověřil jezdce na technickém a náročném okruhu se stoupáním do cílového prostoru na náměstí Míru. Od startu vyrazil opět jako blesk cyklokrosař Martin Zlámalík (KDL Trans Landbouwkrediet) a natáhl tak za sebou celé startovní pole. Ze začátku závodu se na špici spíše objevovali cyklokrosaři Zlámalík a Šimůnek, kterým ostré zatáčky a následné nástupy vyhovovali. Po polovině závodu odskočil na dvě kola i Jiří Ježek (DAS- Duratec), kterému to „na vodě“ docela dobře jelo.

Po dojetí Jirky Ježka se na čele vytvořila velice silná devítičlenná skupina, která si už kontrolovala čelo závodu. Do posledních třech okruhů se na sólovou jízdu vydal Martin Boubal (Veloclub Ratisbona) a nepatrný náskok si udržel až do cíle. Skupinu pronásledovatelů pak jako první na pásku přivedl Martin Zlámalík a hned za ním dospurtoval skvěle takticky jezdící Jakub Svoboda (CK Kolokrám – Svijany.cz).

GP města Klatovy 2011

    • Martin Boubal (Veloclub Ratisbona)
    • místo Martin Zlámalík (KDL Trans Landbouwkrediet)
    • místo Jakub Svoboda (CK Kolokrám-Svijany.cz)
    • místo Michal Kesl (GO!Nutrixxion)
    • místo Martin Hebík (Rottaler RSV)
    • místo Jiří Nesveda (AC Sparta Praha)
[gallery link="file" columns="2">

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies