Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Co nás čeká v červnu

Vytvořeno31.05.2011
Měsíc červen zahájí část týmu CK Kolokrám-Svijany v Itálii na prestižním závodě v Toskánsku, kam nás pozvalo vedení firmy Fondriest. V neděli 5.června tedy odstartuje J.Svoboda, F.Endler, M.Soukup a I.Netík na 4.ročníku Fondriest Granfondo v Castrocaro Terme závod dlouhý 146 km, se čtyřmi středně těžkými kopci, kde se očekává až několik tisíc startujících. Granfondo měl původně v plánu i náš mladík Daniel Veselý, který byl však ve stejném termínu nominován do reprezentačního družstva ČR, startující ve dnech 4.-11.6. na 8-etapovém závodě Okolo Slovenska, což náš tým samozřejmě těší a s očekáváním budeme sledovat jeho počínání na tomto těžkém závodě. Čeká nás tedy velmi nabitý závodní měsíc, který spolu s maratonem Sudety tour 12.6. ze serie 53x11 a ČP v Plzni dne 18.6., zakončíme ve dnech 23.-26.6. mistrovstvím ČR v časovce jednotlivců v Šumperku a silničním závodem v Olomouci. Co máme za sebou - stručný přehled V uplynulém týdnu jsme tedy absolvovali pouze kratší rámcové závody, kdy při středečním večerním kriteriu v ulicích Mnichova Hradiště Ivo Netík po úniku s dvěma bikery Nesvadbou a Sáblíkem z KC Kooperativa dojeli balík o celé kolo a Ivoš tak obsadil 3.místo. Ve čtvrtek se konal již 29.ročník závodu Praha-Doksy, kde zvítězil po solovém úniku silniční exprofesionál Jan Hruška, kterého se neúspěšně pokoušelo sjet sexteto závodníků, mezi kterými nechyběl v cíli 4. muž v celkovém pořadí Jakub Svoboda a 7.Libor Janoušek. V sobotní časovce jednotlivců na Extralize masters v Bělči u Kladna I.Netík zvítězil v kategorii M19 a Jiří Říha se na mistrovství SAL v Klášterci n.O. umístil na 7.místě v kategorii do 40 let. V nedělním silničním závodě Extraliga masters v Dubenci zvítězil v M19 náš Daniel Veselý, který byl však následně diskvalifikován za zkrácení tratě. V prvním okruhu mi utekla galuska, dojel jsem si pro rezervu do auta kratší cestou k cíli a se ztrátou několika minut pokračoval dál za hlavním polem. Hlavní pole a nakonec i odjetou 3-člennou skupinu s naším T.Dudkem jsem sjel a do cíle jsem si vítězství už pohlídal. Co naplat, diskvalifikaci ale uznávám, jenom jsem to chtěl za každou cenu objet a vyzkoušet se před Slovenskem, uvedl Daniel. Pořadí se tak posunulo, kdy Tomáš Dudek obsadil 3.místo a Michal Soukup 4.místo. O učinkování našeho týmu v Itálii a D.Veselého na závodě Okolo Slovenska, vás samozřejmě po návratu budeme informovat.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies