Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Souboj týmů na Extralize masters v Bělči u Kladna

Vytvořeno25.05.2011
Týmová bitva na 113,5 km dlouhém zvlněném silničním závodě Extraligy masters v Bělči u Kladna proběhla v neděli mezi jezdci CK Kolokrám-Svijany a Alltraining-Lawi. Vítězně nakonec dojel do cíle Zahrádka/ Alltraining-Lawi team/ před druhým Krupičkou /Pinarello/Sportful/ a třetím Smolou z Favoritu Brno. V úvodu závodu se z balíku odpoutala trojice lidí s naším T. Maršíkem, Tremlem (Alltraining) a Smolou (Favorit). Za nimi se v průběhu 3. kola připojila další trojice s naším T. Dudkem a s pozdější vítěznou dvojicí Zahrádkou a Krupičkou. Naši kluci však v odjeté skupině bohužel nestačili a vrátili se zpět do hlavního pole, kde se tou dobou navzájem hlídali 3. a 4. muž z nedávného silničního maratonu 53x11 Mamut tour Petr Novák z Alltrainingu a náš Jakub Svoboda. Oba dva pak ani vzájemnou spoluprací již 4 minutový náskok vedoucí skupiny nesjeli.

Výsledky :

    • Zahrádka /Alltraining-Lawi team/, čas 03:00:05 hod.
    • Krupička / Pinarello-Sportful team/ 03:00:43 hod.,
    • Smola /Favorit Brno/ 03:01:06h.
6.  J. Svoboda 03:03:37, 9. I. Netík, 11. J. Říha oba 03:07:18h., 14. T. Maršík 03:20:08h., T.Dudek DNF

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies