Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Jakub Svoboda opět závodí !!!

Vytvořeno11.04.2011
A je to tady. Jakub Svoboda se v sobotu v Soběslavi postavil na svůj první letošní start v sezoně i přes jeho ohlášený konec závodní kariéry po loňském vítězství na Králi Šumavy. Upřímně tomu jen málokdo věřil, i když skutečně od září do prosince na kole prakticky skoro neseděl. Vše doháněl až od vánočních svátků, kde jinde, než na jeho oblíbené Mallorce. Ač bez bodu, přesto si na okruzích městem v Soběslavi Jakub nevedl špatně a dojel přesně v první polovině ze 75 startujících, na solidním 37.místě. Rovněž Daniel Veselý po náročném předešlém víkendu nebodoval a dojel na 24.místě.

Svou letošní závodní premiéru si zde odbyla i naše jediná žena v týmu Lenka Sýkorová, která sice v méně početném dámském poli, avšak s kvalitními již rozzávoděnými soupeřkami z Dukly Praha, obsadila 8.místo. V neděli jsme pokračovali závody amatérské ligy v Hřebči u Kladna, který jsme měli skoro celý pod naší taktovkou, až na závěr, kde jsme zaspali nástup pozdějšího vítěze Václava Jelínka a stupně vítězů v mužské kategorii tak k naší smůle neobsadili. Mezi ženami obsadila naše "Sýkorka" pěkné 2.místo.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies