Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Vítej, synu, zpátky! :-)

Vítej, synu, zpátky! :-)
Vytvořeno11.04.2024

Být aspoň týden jako Robinson, mít velké plány a nepoznat shon. Cestovat stále, všechna moře znát, večer i z rána vesele se smát. Dálka mě láká, už nemůžu spát, přístavem brouzdám, lodě sčítávám. Cesty jsou sladké vábení, obzor je křivka vzdálená, ... (Kamélie ;-))

Jedu na výlet! Už jsem nevěděl kudy kam a možná mě nakopl ten starý hit Kamélií??? ;-) Jaro je tady o měsíc dříve, všechno kvete jak v květnu... Asi budou muset brzo změnit názvy jednotlivých měsíců, počítám. Jsem taky zvědavej, kde dám svojí holce na prvního máje pusu...? Pod rozkvetlou třešní to nebude, myslím ;-) ...

...a když na popravu, tak alespoň pořádnou károu! Momentálně nebylo nic jinýho po ruce... ;-)

... A kam, že to jedeme na výlet/na tu popravu? No hádejte, to se přece (ne)dá uhodnout?! Na Ostrov svobody je to přeci jenom trochu z ruky, ale na ostrov Svobody :-D je to o poznání blíž... Už víte???

... Tak a teď už je asi všem jasný, že po MS v CX v Táboře a informaci o teoretickém zařazení cyklokrosu na ZOH v roce 2030, to vzal Bínič vážně a začne se zodpovědně připravovat na svůj comeback :-D! Tak teda vítej, synu, zpátky!

.... Původně zamýšlená výroba zateplené kombinézy pro Martina na důchod se tím pádem posouvá zatím na neurčito! Uvidíme, jaké do té doby bude mít míry? ;-)

... Teď a tady! Odtučňovací, výcvikovej tábor nám tedy začíná! Bude co shazovat... :-D

Klucíí, tady vám na zahájení této akce nabízím(na dlouho! ;-)) posledního dorta a poslední pivo, dáte si?

Tak ještě jedno památeční foto a jdem na to!

...a jedeme...

Nejdřív je trénink, jak kdysi zpíval Jirka Korn, ...pak teprve ...:-D

Tady se nám ta rovina trochu naklonila, jo ta fyzika, to je věda... :-D Někdy bolí...

A to mi jako má stačit??? Když výcvikovej tábor, tak vyvážená a pestrá strava! ;-) Martin netuší, že jsem mu na poslední den kempu přichystal kraťasy v S-ku!

...a hodně vody budeme pít! Prostě, jak kdysi někde psal Tyler Hamilton, pojedeme ve stylu jen paniaqua(o chlebu a o vodě :-D)

Výhled je jasnej! Vidím v dálce neskutečný věci, to když vám řeknu už teď, nebudete mi věřit ;-).

Tak na tohle, na tohle zapomeňte! Rezavou vodu pít nebudeme! No...? I když jedno plzeňský na ostrově??? Na ostrově Svobody??? B-) Tak se teda chvilku nekoukejte...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies