Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Retül S-Works vs. Cipollini

Vytvořeno18.11.2017
Potřebujete přenést posed ze stávajícího kola na nové? Potřebujete přenést posed ze stávajícího kola na nové? Potřebujete přenést posed ze stávajícího kola na nové? I k tomu je Retül skvělá volba. I k tomu je Retül skvělá volba. .... ....
Nemusíte se bát, že se jen vezme metr, přeměří výška sedla, dosah řidítek a je to. Nemusíte se bát, že se jen vezme metr, přeměří výška sedla, dosah řidítek a je to.
Je to hra opravdu na milimetry.. Je to hra opravdu na milimetry..
a zároveň se prověří Vaše různé disbalnace, podpoří klenba správnou vložkou.. a zároveň se prověří Vaše různé disbalnace, podpoří klenba správnou vložkou..
... ...
..... .....
..nastavení kufrů, správné vložky. To Vás nohy přestanou rychle brnět :) ..nastavení kufrů, správné vložky. To Vás nohy přestanou rychle brnět :)
Je to hra a nic není dané, Vaše pocity ze změny jsou prioritní a možná to chce i trochu času.. Je to hra a nic není dané, Vaše pocity ze změny jsou prioritní a možná to chce i trochu času..
aby se Vaše tělo adaptovalo... aby se Vaše tělo adaptovalo...
....ale na lepší se zvyká snadno :) ....ale na lepší se zvyká snadno :)
A to se potom jede :) A to se potom jede :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies