Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

ME Tábor CX okem Honzy Brychty

Vytvořeno06.11.2017
Někdo přímo na místě, někdo v pohodlí u televize a někdo dokonce v sedle, doslova "v ohni", tak jsme prožívali včerejší "One Man Show" - ME v cyklokrosu v Táboře. Náš závoďák ještě musí trochu orazit, vstřebat všechny dojmy, utřídit myšlenky a nebojte, brzy se s námi podělí o zážitky z trati. Zatím se můžeme mrknout, co "nestíhaly" televizní kamery, ale co zaznamenal objektiv Honzy Brychty. Teď je to teprve křest ohněm! Na dresu "repre pruhy", okolo samí střelci a jede se jak o život ... :) ... a když na to přijde, taky skáču. A skáču dobře a skáču rád! Teď je to teprve křest ohněm! Na dresu "repre pruhy", okolo samí střelci a jede se jak o život ... :) ... a když na to přijde, taky skáču. A skáču dobře a skáču rád! ... občas při dobržďování přechází malé podklouznutí plynule do "akceleračního" smyku ... :) ... když se to umí. ... občas při dobržďování přechází malé podklouznutí plynule do "akceleračního" smyku ... :) ... když se to umí. Jak to zvolal ten Horymír? ... nuže, Šemíku, vzhůru! :) Jak to zvolal ten Horymír? ... nuže, Šemíku, vzhůru! :) ... někteří předvádějí roztodivné skokové variace, jiní pilně tlačí do pedálů, co taky jinýho zbývá? ... někteří předvádějí roztodivné skokové variace, jiní pilně tlačí do pedálů, co taky jinýho zbývá? Ať to bolí sebevíc, v týhle "kůži" se nedá flákat! Ať to bolí sebevíc, v týhle "kůži" se nedá flákat! ... není to jednoduchý, je to dlouhý, jedou se bomby. ... není to jednoduchý, je to dlouhý, jedou se bomby. Kousek na asfaltu - tak teda srovnat se v sedle, srovat dech, mrknout na tabuli a pokud možno zrychlit a hurá zase do bahna ... Kousek na asfaltu - tak teda srovnat se v sedle, srovat dech, mrknout na tabuli a pokud možno zrychlit a hurá zase do bahna ... ... a lidi koukaj. A lidi fanděj! :) ... a lidi koukaj. A lidi fanděj! :) Je potřeba jim za to poděkovat, ono to hodně pomáhá :). Je potřeba jim za to poděkovat, ono to hodně pomáhá :). Sláva, je tady čára! Byla to dnes fuška! Tak ještě jednou díky za podporu!!! Sláva, je tady čára! Byla to dnes fuška! Tak ještě jednou díky za podporu!!! Dobojováno, přežili jsme ... :) Dobojováno, přežili jsme ... :) Vždyť už je to jenom kousek a oni pořád letí jako magoři ... ?! :) Vždyť už je to jenom kousek a oni pořád letí jako magoři ... ?! :)  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies