Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Když lev hlídá jinou šelmu ...

Vytvořeno27.10.2017
Máte doma taky šelmu? ... Máte doma taky šelmu? ... Máte doma taky šelmu? ... ... říkáte, že ne? Model MCM od italské značky Cipollini, jistě šelmou na silnicích i mimo ně bude ... ... říkáte, že ne? Model MCM od italské značky Cipollini, jistě šelmou na silnicích i mimo ně bude ... ... všechna zákoutí rámové sady k tomu vybízí ... ... všechna zákoutí rámové sady k tomu vybízí ... ... aby bylo "nářadíčko" vždy OK, správné sedlo je základem ... ... aby bylo "nářadíčko" vždy OK, správné sedlo je základem ... ... kde jinde, než v Kolokrámu vznikla tato zakázková stavba na "míru" ... ... kde jinde, než v Kolokrámu vznikla tato zakázková stavba na "míru" ... ... kolty pevně v rukou! ... ... kolty pevně v rukou! ... ... v kreativitě se meze nekladou, zde však bylo vsazeno na kombinaci černá/bílá, klasika ... ... v kreativitě se meze nekladou, zde však bylo vsazeno na kombinaci černá/bílá, klasika ... ... lvíček to z boudy vše sleduje! ... ... lvíček to z boudy vše sleduje! ... ... myslíme, že to byla dobrá volba ... ... myslíme, že to byla dobrá volba ... ... jo, a abychom nezapomněli, ITÁLIE k ITÁLII přece patří! ... jo, a abychom nezapomněli, ITÁLIE k ITÁLII přece patří!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies