Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Parlee Altum Colocramized fully :) ...

Vytvořeno02.10.2017
Rám PARLEE Altum vel. 56 Chcete Parlee? Máte ho mít! Chcete Parlee? Máte ho mít! Parlee Altum? No problem! Parlee Altum? No problem! ... ale už vás nudí ta věčná "karbonová vizáž"? Tak se nám svěřte - zařídíme, nezapomínejte, že na vaše problémy je tady KOLOKRÁM. ... ale už vás nudí ta věčná "karbonová vizáž"? Tak se nám svěřte - zařídíme, nezapomínejte, že na vaše problémy je tady KOLOKRÁM. No co, jste jednou zákazník a zákazník je ... No co, jste jednou zákazník a zákazník je ... ... náš pán! :) A když pán platí a ... ... náš pán! :) A když pán platí a ... ... připlatí, bude mít co je libo. Stačí pohled a hned se hlavou honí představy ladění a kompletace celého stroje! To ale bude krásný hraní ... :) — s uživateli Parlee Cycles. ... připlatí, bude mít co je libo. Stačí pohled a hned se hlavou honí představy ladění a kompletace celého stroje! To ale bude krásný hraní ... :) — s uživateli Parlee Cycles. ... připlatí, bude mít co je libo. Stačí pohled a hned se hlavou honí představy ladění a kompletace celého stroje! To ale bude krásný hraní ... :) — s uživateli Parlee Cycles. ... připlatí, bude mít co je libo. Stačí pohled a hned se hlavou honí představy ladění a kompletace celého stroje! To ale bude krásný hraní ... :) — s uživateli Parlee Cycles. Tak tady je výsledek - jedno splněné přání. Tak tady je výsledek - jedno splněné přání. A finální lak vypadá víc než precizně - povedlo se, boys! :) A finální lak vypadá víc než precizně - povedlo se, boys! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies