Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike, zastavení třinácté - BIKERIBBON

Vytvořeno18.09.2017
Znáte? Asi jo! Znáte? Asi jo! Znáte? Asi jo! Jak a kde začít? Třeba tady a ve stylu “Rozpuštěný a vypuštěný“: …Bedříšku, proveď pány, … Jak a kde začít? Třeba tady a ve stylu “Rozpuštěný a vypuštěný“: …Bedříšku, proveď pány, … … gripy … … gripy … … gripy a brašničky, … … gripy a brašničky, … … a co že to nabízíte? … a co že to nabízíte? … něco na kola??? … něco na kola??? … jo, gripy a omotávky … … jo, gripy a omotávky … … a omotávky … … a omotávky … … a potom ještě gripy … :) … a potom ještě gripy … :) … a taky, to mě podržte, gripy! :) A barevný! … a taky, to mě podržte, gripy! :) A barevný! … a omotávky. A taky v barvách! :) … a omotávky. A taky v barvách! :) … a taky spoustu gripů! (pohodlnejch do ruky, pěkně tlumí) … a taky spoustu gripů! (pohodlnejch do ruky, pěkně tlumí) To všechno nabízí BIKERIBBON. To všechno nabízí BIKERIBBON. A k tomu všemu navíc ještě spoustu gripů!!! :) :) :) A k tomu všemu navíc ještě spoustu gripů!!! :) :) :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies