Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike, zastavení desáté - LITESPEED / legendary bicycles!

Vytvořeno18.09.2017
Asi vám jich moc neprodáme, ale pozdravit jsme se museli a pochválit pěknou práci, to se sluší! Asi vám jich moc neprodáme, ale pozdravit jsme se museli a pochválit pěknou práci, to se sluší! Asi vám jich moc neprodáme, ale pozdravit jsme se museli a pochválit pěknou práci, to se sluší! Určitě se najde spousta staromilců, kteří se nechtějí ošidit o pohled na krásnou "housenku" na spojích trubek. Chce to taky fortel a pevnou ruku! Určitě se najde spousta staromilců, kteří se nechtějí ošidit o pohled na krásnou "housenku" na spojích trubek. Chce to taky fortel a pevnou ruku! A někde za mořem (např. v USA) LITESPEED pořád pamatuje na ty, kteří pod sebou nechtějí mít nějakou pleteninu, ale kus pořádnýho materiálu. Co třeba takový rám? A někde za mořem (např. v USA) LITESPEED pořád pamatuje na ty, kteří pod sebou nechtějí mít nějakou pleteninu, ale kus pořádnýho materiálu. Co třeba takový rám? Abyste si nemysleli, že už se dnes rámy jenom pečou jako housky ... To se třeba občas vyřadí nějaká ponorka a zbude kus titanu Abyste si nemysleli, že už se dnes rámy jenom pečou jako housky ... To se třeba občas vyřadí nějaká ponorka a zbude kus titanu

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies