Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike, zastavení deváté - VADOLIBERO

Vytvořeno12.09.2017
Co mají tihle společnýho s kolama? Tak se pojďte podívat. Už vám svítá? Co mají tihle společnýho s kolama? Tak se pojďte podívat. Už vám svítá? Co mají tihle společnýho s kolama? Tak se pojďte podívat. Už vám svítá? To máte tak, někdo pravidelně utíká “na jedno“, někdo se zavře na záchodě, někdo chodí do garáže a tam třeba jen sedí v káře a relaxuje, … a co cyklisti, když je už kolečko poladěný, vycíděný, dresy vypraný, tretry vysušený a naleštěný – ti si můžou taky zařídit a zajímavě vybavit svůj koutek – jak? Inspirujte se tady … To máte tak, někdo pravidelně utíká “na jedno“, někdo se zavře na záchodě, někdo chodí do garáže a tam třeba jen sedí v káře a relaxuje, … a co cyklisti, když je už kolečko poladěný, vycíděný, dresy vypraný, tretry vysušený a naleštěný – ti si můžou taky zařídit a zajímavě vybavit svůj koutek – jak? Inspirujte se tady … Nápaditý, čistá, precizní práce, líbivý, … Nápaditý, čistá, precizní práce, líbivý, … Tak si pamatujte – tady to dostanete. Tak si pamatujte – tady to dostanete. Hele, co a jak se dá krásně a přehledně uložit, aby to bylo hned po ruce a byl na to taky pěknej pohled. Nebrali byste takovou trucovnu? Hele, co a jak se dá krásně a přehledně uložit, aby to bylo hned po ruce a byl na to taky pěknej pohled. Nebrali byste takovou trucovnu? Že máte málo místa? Nevadí, co takhle nějakej vystajlovanej stojan na mazlíka? Že máte málo místa? Nevadí, co takhle nějakej vystajlovanej stojan na mazlíka? Nebo jenom držáček-věšáček??? :) Nebo jenom držáček-věšáček??? :) Chcete být sami, ale namáte rádi ticho? Není problém! Tady je řešení … Chcete být sami, ale namáte rádi ticho? Není problém! Tady je řešení … Chcete si udělat pohodlí a sednout si na koberec, natáhnout nohy, ale tlačí vás mobil v kapse – sem s ním! Chcete si udělat pohodlí a sednout si na koberec, natáhnout nohy, ale tlačí vás mobil v kapse – sem s ním! Co tomu říkáte? Je fakt, že se bez takových věcí dá přežít, ale!!! Proč si občas nepořídit nějakou parádní věc jen tak, prostě jenom proto, že se vám líbí??? :) Co tomu říkáte? Je fakt, že se bez takových věcí dá přežít, ale!!! Proč si občas nepořídit nějakou parádní věc jen tak, prostě jenom proto, že se vám líbí??? :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies