Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Eurobike, zastavení šesté - Pirelli

Vytvořeno11.09.2017
Co to je??? Hodně karbonu, hodně široký gumy …??? Co to je??? Hodně karbonu, hodně široký gumy …??? Co to je??? Hodně karbonu, hodně široký gumy …??? A hele! Co nám to sem zabloudilo? :) Na tý formuli je karbonu jak na kolech v celým balíku na Giru! A hele! Co nám to sem zabloudilo? :) Na tý formuli je karbonu jak na kolech v celým balíku na Giru! Ahááá! Jasný! Konečně! U Pirelli se konečně rozhoupali! Obouvají auťáky, motorky a co kola? Taky už se na ně dostalo. Ahááá! Jasný! Konečně! U Pirelli se konečně rozhoupali! Obouvají auťáky, motorky a co kola? Taky už se na ně dostalo. U Pirelli už nějakký zkušenosti “s gumou“ určitě mají, takže si letos pronajali plochu pro expozici i na Eurobiku. U Pirelli už nějakký zkušenosti “s gumou“ určitě mají, takže si letos pronajali plochu pro expozici i na Eurobiku. Ale kdo se těm jejich čarodějkám zadívá do očí … má za chvíli totálně vygumováno! :) Co jsem to vlastně chtěl …??? Ale kdo se těm jejich čarodějkám zadívá do očí … má za chvíli totálně vygumováno! :) Co jsem to vlastně chtěl …??? … jo, už si vzpomínám! Jestli byste neměli taky něco menšího, třeba na moje kolo? … jo, už si vzpomínám! Jestli byste neměli taky něco menšího, třeba na moje kolo? Něco by se našlo? Tak z čeho si můžu vybrat? Nachystali si to naprosto jasně – červená – bílá – modrá! A máte to. BÍLÁ-klasický plášť v rozměrech 23/195g, 25/210g, 28/230g MODRÁ – “do vody“ 23/205g, 25/220g, 28/250g a ta ČERVENÁ? To lehký super upalovák jen ve 23/165g! Něco by se našlo? Tak z čeho si můžu vybrat? Nachystali si to naprosto jasně – červená – bílá – modrá! A máte to. BÍLÁ-klasický plášť v rozměrech 23/195g, 25/210g, 28/230g MODRÁ – “do vody“ 23/205g, 25/220g, 28/250g a ta ČERVENÁ? To lehký super upalovák jen ve 23/165g! Tak to jste mě překvapili – mile! Dost dobrý! Tak to jste mě překvapili – mile! Dost dobrý! Jednoduchá, jasná volba. Fajn nápad. Jednoduchá, jasná volba. Fajn nápad. … k tomu pár těch efektů, ať to přiláká zájemce … … k tomu pár těch efektů, ať to přiláká zájemce … … laserovo/gumová show :) … laserovo/gumová show :) Tohle nás ale fakt hodně zajímá … Tohle nás ale fakt hodně zajímá … Bereme kontakt, určitě se brzy ozveme! Bereme kontakt, určitě se brzy ozveme!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies