Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike, zastavení osmé - PROLOGO

Vytvořeno11.09.2017
Není to až tak dávno, co PROLOGO doslova vletělo na trh a od té doby se stalo pojmem a nějaké to sedlo už vyrobili. Snaží se, zkoušejí, inovují, nešetří nápady a na jejich prezentaci je to vidět. Jelikož je u nás celkem hojně využíváme při zakázkových stavbách, snažili jsme se vstřebat maximum informací o všech novinkách a budeme se snažit se o ně s vámi podělit. Proto se zatím jen podívejte na pár kousků, které náš fotograf zahrnul do průřezu nabídky a přijeďte nás navštívit. Do jedné ruky dostanete požadovaný kousek k detailnímu prozkoumání, do druhé vám podáme šálek dobré kávy a v klidu můžeme podebatovat a pokusíme se pomoci s výběrem, jak jen to půjde. Tak se teda mrkněte … a pamatujte si, které vás nejvíc zaujalo! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 18. 21457486_10155749492987710_1130511797282146754_o ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies