Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Z Kubáncovy skříně na Retül

Vytvořeno08.09.2017
Jde o ono Cipo NK1K představené před dvěma týdny v oné skříni :) Jde o ono Cipo NK1K představené před dvěma týdny v oné skříni :) Jde o ono Cipo NK1K představené před dvěma týdny v oné skříni :) Nyní se však dočkalo náležitých úprav pro pohodlnou jízdu. Vždyť už to znáte:) Nyní se však dočkalo náležitých úprav pro pohodlnou jízdu. Vždyť už to znáte:) Nic velkého, ale musíme se přece podělit o to, jak takové kolo vypadá v akci:) Nic velkého, ale musíme se přece podělit o to, jak takové kolo vypadá v akci:) Hlavně nahmátnout správné body, ať to měření je přesné.. Hlavně nahmátnout správné body, ať to měření je přesné.. .... .... Pěkně na všechny klouby, ať je jasné jakých úhlů v akci dosahujeme a hlavně bychom dosahovat měli:) Pěkně na všechny klouby, ať je jasné jakých úhlů v akci dosahujeme a hlavně bychom dosahovat měli:) Vypadá to, jako bychom programovali borce na mistrovství světa:) Vypadá to, jako bychom programovali borce na mistrovství světa:) ...Samozřejmně nejde o nic jiného, než abychom si tu cyklistiku užívali plnými doušky. ...Samozřejmně nejde o nic jiného, než abychom si tu cyklistiku užívali plnými doušky. Tak se nebojte, můžete to zkusit taky.Tahle věc nefunguje jen na kolech za 300 tisíc. Tak se nebojte, můžete to zkusit taky.Tahle věc nefunguje jen na kolech za 300 tisíc. A pokud máte v plánu koupit nové kolo, proč ho rovnou nemít nastavené na své jedinečné tělo. A pokud máte v plánu koupit nové kolo, proč ho rovnou nemít nastavené na své jedinečné tělo. A pokud v plánu koupi kola nemáte, stavte se s tím, co máte :) :) A pokud v plánu koupi kola nemáte, stavte se s tím, co máte :) :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies