Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Dvakrát měř jednou řež

Vytvořeno29.08.2017
Příprava stroje na krosy pro Martina Bínu. Jak je vidno, předělat sériovku v ryzí závodní stroj včetně posedu není nic lehkého. Obzvlášť když Vás tlačí čas, protože cyklokrosová sezóna je už blízko a je potřeba se s novým kolem trochu sžít. Jak je vidno, předělat sériovku v ryzí závodní stroj včetně posedu není nic lehkého. Obzvlášť když Vás tlačí čas, protože cyklokrosová sezóna je už blízko a je potřeba se s novým kolem trochu sžít. Chce to dát hlavy dohromady, vzít tužku, papír, pravítko, vše proměřit, sepsat a nakonec předělat, aby to vše jako celek fungovalo. Chce to dát hlavy dohromady, vzít tužku, papír, pravítko, vše proměřit, sepsat a nakonec předělat, aby to vše jako celek fungovalo. Pokud jezdí s lebkou na dresu někdo jako Martin Bína, je nutností udělat maximum a hlavně bezchybně. Pokud jezdí s lebkou na dresu někdo jako Martin Bína, je nutností udělat maximum a hlavně bezchybně. ... ... ... ... Řešilo se opravu všechno. Pro profíka jako je Martin je důležité, aby kolo vážilo co nejméně, což u nás běžných smrtelníků tak podstatné není, když si po cestě dáme párek a dvě piva :) Řešilo se opravu všechno. Pro profíka jako je Martin je důležité, aby kolo vážilo co nejméně, což u nás běžných smrtelníků tak podstatné není, když si po cestě dáme párek a dvě piva :) Správná pozice kufrů, nedílná součást měření posedu. Správná pozice kufrů, nedílná součást měření posedu. Správná šířka a typ sedla? O tom Vám vyprávět snad už ani nemusíme. :) Správná šířka a typ sedla? O tom Vám vyprávět snad už ani nemusíme. :) Specialized Concept Store Kolokrám Tato stránka se mi líbí · 2 hod · Sám Martin se zapojil a vyfasoval od nás i růžovej hadřík, kdyby někdě přebývalo trochu vazelíny, i když té není nikdy dost. Nakonec kdo maže, ten jede ne? Sám Martin se zapojil a vyfasoval od nás i růžovej hadřík, kdyby někdě přebývalo trochu vazelíny, i když té není nikdy dost. Nakonec kdo maže, ten jede ne? Už tak lehké kolo projde ještě odtučňovací kůrou a se vším tím měřením a nastavováním náš reprezentant může brzy vyrazit na okruh :) Už tak lehké kolo projde ještě odtučňovací kůrou a se vším tím měřením a nastavováním náš reprezentant může brzy vyrazit na okruh :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies