Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago C60 Italia

Vytvořeno21.08.2017
... signatura od Ernesta - kdo by odolal! Taky že už se zákazník přihlásil. Jedna věc je vyřešena, ale ... ... signatura od Ernesta - kdo by odolal! Taky že už se zákazník přihlásil. Jedna věc je vyřešena, ale ... ... signatura od Ernesta - kdo by odolal! Taky že už se zákazník přihlásil. Jedna věc je vyřešena, ale ... ... co dál? Čím ho "ustrojit"? Nechat tyhle Lightweighty? nebo byste radili něco jinýho? Klidně poraďte, podle vlastních zkušeností. ... co dál? Čím ho "ustrojit"? Nechat tyhle Lightweighty? nebo byste radili něco jinýho? Klidně poraďte, podle vlastních zkušeností. Jaké barevné kombinace jednotlivých komponentů, aby se nenarušila jedinečnost kompozice rámové sady? Jaké barevné kombinace jednotlivých komponentů, aby se nenarušila jedinečnost kompozice rámové sady? Tak tohle by asi šlo - jakou omotávku? Karbon? Tak tohle by asi šlo - jakou omotávku? Karbon? Nebo kombinovat černou s bílou, vymrsknout tam trikoloru ...??? Nebo kombinovat černou s bílou, vymrsknout tam trikoloru ...??? Ernesto běžně osazuje své stroje sadami od CAMPY i od SHIMANA - obojí "chodí", obojí je krásný, jo a v dnešní době další dilema! Kabely x lanka?! Elektrika nebo mechanika ??? Bude to ještě oříšek! S finálním provedením vás ještě samozřejmě seznámíme ... někdy. :) Ernesto běžně osazuje své stroje sadami od CAMPY i od SHIMANA - obojí "chodí", obojí je krásný, jo a v dnešní době další dilema! Kabely x lanka?! Elektrika nebo mechanika ??? Bude to ještě oříšek! S finálním provedením vás ještě samozřejmě seznámíme ... někdy. :)  

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies