Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Maloja :)

Vytvořeno10.08.2017
Taky vidíte ta čísla na ceduli? A kdo se nám to tady občerstvuje? To je přeci známá tvář! Dlouholetá tvář mladoboleslavské Škodovky a dlouholetý přítel KOLOKRÁMu, pan Láďa Koubek!!! :) Vidíte, kam se vysápal? A bez Red Bullu! Taky vidíte ta čísla na ceduli? A kdo se nám to tady občerstvuje? To je přeci známá tvář! Dlouholetá tvář mladoboleslavské Škodovky a dlouholetý přítel KOLOKRÁMu, pan Láďa Koubek!!! :) Vidíte, kam se vysápal? A bez Red Bullu! Taky vidíte ta čísla na ceduli? A kdo se nám to tady občerstvuje? To je přeci známá tvář! Dlouholetá tvář mladoboleslavské Škodovky a dlouholetý přítel KOLOKRÁMu, pan Láďa Koubek!!! :) Vidíte, kam se vysápal? A bez Red Bullu! Jemu totiž propůjčila křídla naše lebka - to se to pak letí - to je "el condor pasa"! :) A nutno připomenout, že jako rezervu má ještě to křidýlko se šípem ze znaku ŠKODA. Jemu totiž propůjčila křídla naše lebka - to se to pak letí - to je "el condor pasa"! :) A nutno připomenout, že jako rezervu má ještě to křidýlko se šípem ze znaku ŠKODA. A co měl natankováno ve stylovém bidonu MALOJA? Diesel je teď z nějakých(?) důvodů všude zatracován, tak to byl zřejmě extravysokooktanový "letecký" :) benzín. Doufáme, že se nám pochlubí, jaká byla spotřeba ... Chcete se dostat taky tak vysoko? Dresy s křídly, a pokud zvolíte stejnou trasu, tak i bidony MALOJA jsou u nás připravený!!! Tak vzhůru! A co měl natankováno ve stylovém bidonu MALOJA? Diesel je teď z nějakých(?) důvodů všude zatracován, tak to byl zřejmě extravysokooktanový "letecký" :) benzín. Doufáme, že se nám pochlubí, jaká byla spotřeba ... Chcete se dostat taky tak vysoko? Dresy s křídly, a pokud zvolíte stejnou trasu, tak i bidony MALOJA jsou u nás připravený!!! Tak vzhůru!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies