Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Parlee ESX

Vytvořeno25.07.2017
Tak tenhle fahrrad už znáte, tak to berte jen jako dodatečnou připomínku, prezentaci na netradičním místě … Tak tenhle fahrrad už znáte, tak to berte jen jako dodatečnou připomínku, prezentaci na netradičním místě … Tak tenhle fahrrad už znáte, tak to berte jen jako dodatečnou připomínku, prezentaci na netradičním místě … … jak se vyjímá u zdi. Všelijakých zdí je spousta, některé jsme už minule zmínili … … jak se vyjímá u zdi. Všelijakých zdí je spousta, některé jsme už minule zmínili … … co už jsme tam měli? Zeď (The Wall), Zeď nářků, … … co už jsme tam měli? Zeď (The Wall), Zeď nářků, … … ještě byla známá třeba Berlínská zeď (z té už toho moc nezbylo), slavná je zeď J.Lennona, … … ještě byla známá třeba Berlínská zeď (z té už toho moc nezbylo), slavná je zeď J.Lennona, … … co třeba Hladová zeď – znáte? Neříkejte, že jste zrovna tu hodinu dějepisu chyběli! :) Ale s tímhle bumbrlíčkem …? … co třeba Hladová zeď – znáte? Neříkejte, že jste zrovna tu hodinu dějepisu chyběli! :) Ale s tímhle bumbrlíčkem …? Tak ta moc hladově nevypadá :). “Hladově” by ale mohli koukat kolemjdoucí na tu parádu … Tak ta moc hladově nevypadá :). “Hladově” by ale mohli koukat kolemjdoucí na tu parádu … Ani s tímhle pozadím to nevypadá zle. Že by nám tady graffiti chtěli připomenout relief ze známé desky z Palenque??? Mohlo by se hodit – někteří badatelé tvrdí, že je tady zobrazen nějaký astronaut z dávné minulosti … Ani s tímhle pozadím to nevypadá zle. Že by nám tady graffiti chtěli připomenout relief ze známé desky z Palenque??? Mohlo by se hodit – někteří badatelé tvrdí, že je tady zobrazen nějaký astronaut z dávné minulosti … …to by mohlo jít k sobě – špičková technika/kosmická x špičková technika/cyklistická, co vy na to? …to by mohlo jít k sobě – špičková technika/kosmická x špičková technika/cyklistická, co vy na to? Mě se na nic neptejte, nechám to na vás. Já na tom jenom občas jezdím … :) Jen co se zvednu :) Mě se na nic neptejte, nechám to na vás. Já na tom jenom občas jezdím … :) Jen co se zvednu :) Naše značka – vaše značka! Naše značka – vaše značka! Můžete se přesvědčit kdykoliv sami – poradíme, posloužíme, poladíme – “vykolokramizedujeme” rádi i váš bicykl. Můžete se přesvědčit kdykoliv sami – poradíme, posloužíme, poladíme – “vykolokramizedujeme” rádi i váš bicykl. … samozřejmě podle vašeho přání, podle vašich představ. … samozřejmě podle vašeho přání, podle vašich představ. Třeba i v tomhle stylu… Třeba i v tomhle stylu… Ale že je to léto krásný! Kdo to říkal, že se k sobě zelená a modrá nehodí???!!! :) Ale že je to léto krásný! Kdo to říkal, že se k sobě zelená a modrá nehodí???!!! :) Ten stroj je samozřejmě taky … krásnej! Ten stroj je samozřejmě taky … krásnej! A KOLOKRÁM pořád žije! Tady to máte černý na černým! :) A KOLOKRÁM pořád žije! Tady to máte černý na černým! :) Ta láska ke kolům nás spojuje snad pevněji než čepy řetězy. Ta láska ke kolům nás spojuje snad pevněji než čepy řetězy. … snad je to občas vidět … :) … snad je to občas vidět … :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies