Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Thomas Voeckler / Izoard

Vytvořeno24.07.2017
No Thomasi, co to je?! Kde jsou tvoje pověstné grimasy???  Tenhle výraz, to je slabota. Jindy vyplazuješ jazyk, že se ti málem namotá do kola a teď ...  No Thomasi, co to je?! Kde jsou tvoje pověstné grimasy??? :) Tenhle výraz, to je slabota. Jindy vyplazuješ jazyk, že se ti málem namotá do kola a teď ... :) :) No Thomasi, co to je?! Kde jsou tvoje pověstné grimasy??? :) Tenhle výraz, to je slabota. Jindy vyplazuješ jazyk, že se ti málem namotá do kola a teď ... :) :) Ale ať se tváří, jak chce - taková legenda co právě končí si to může přece dovolit. Tak se alespoň podívejme, v čem nám tenhle nezapomenutelnej borec dupe do pedálů, vzhůru na Izoard - DMT ! Už vám svítá? No ty si přeci můžete pořídit právě u nás v KOLOKRÁMu - a že jich máme, až je prodáváme! :) Ale ať se tváří, jak chce - taková legenda co právě končí si to může přece dovolit. Tak se alespoň podívejme, v čem nám tenhle nezapomenutelnej borec dupe do pedálů, vzhůru na Izoard - DMT ! Už vám svítá? No ty si přeci můžete pořídit právě u nás v KOLOKRÁMu - a že jich máme, až je prodáváme! :) Takže díky, pane Voeckler, za tu malou reklamu! :) Budeme na vás pamatovat, a kdyby přišla v cyklistickém důchodu bída na kozáky a musel jste si nový tretry pořídit "za svý", máte u nás dárek ...! Takže díky, pane Voeckler, za tu malou reklamu! :) Budeme na vás pamatovat, a kdyby přišla v cyklistickém důchodu bída na kozáky a musel jste si nový tretry pořídit "za svý", máte u nás dárek ...! No! A hned se tváří o něco veseleji! Nebo se nám to jenom zdá ...??? No! A hned se tváří o něco veseleji! Nebo se nám to jenom zdá ...???

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies