Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

17. etapa TDF krátké doplnění ...

Vytvořeno20.07.2017
... kvůli tomuhle jsme tady - nasát tu atmosféru - takže dnes odpočinek a hurá do konvoje, ať taky něco vidíme ... ... kvůli tomuhle jsme tady - nasát tu atmosféru - takže dnes odpočinek a hurá do konvoje, ať taky něco vidíme ... ... kvůli tomuhle jsme tady - nasát tu atmosféru - takže dnes odpočinek a hurá do konvoje, ať taky něco vidíme ... ... třeba ty naše kluky - statečně se protrpěli do finále a popasovali se s tím nad očekávání - O.Cink :) ... ... třeba ty naše kluky - statečně se protrpěli do finále a popasovali se s tím nad očekávání - O.Cink :) ... "skokan roku/dne" (do slova i do písmene ! ) ve vítězném telemarku. Jó, co se jednou naučíš ... :) Ale že mu to sedlo! Šlapal famózně, gratulace! P.Roglič "skokan roku/dne" (do slova i do písmene ! ) ve vítězném telemarku. Jó, co se jednou naučíš ... :) Ale že mu to sedlo! Šlapal famózně, gratulace! P.Roglič ... docela akční záběr :) ... "muži v černém" ... :), nebo zde točí nový díl filmu "všichni prezidentovi muži"? ... docela akční záběr :) ... "muži v černém" ... :), nebo zde točí nový díl filmu "všichni prezidentovi muži"? ... a muž ve žlutém! Vydrží? Moc šancí už kluci mít nebudou - necháme se překvapit ... ... a muž ve žlutém! Vydrží? Moc šancí už kluci mít nebudou - necháme se překvapit ... ... taky v cíli, teď honem k "píchačkám a orazit si dojezd" a ... další den máme za sebou :) Romča Kreuziger ... taky v cíli, teď honem k "píchačkám a orazit si dojezd" a ... další den máme za sebou :) Romča Kreuziger

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies