Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kolokrámská Reichenbergská kolotestovačka :)!

Vytvořeno29.06.2017
Vidíte to co my? Kola? Tak to vidíte dobře... Vidíte to co my? Kola? Tak to vidíte dobře. Vidíte to co my? Kola? Tak to vidíte dobře. Víte kde to je? U nás na krámě v Liberci ... ! Víte kde to je? U nás na krámě v Liberci ... ! Víte proč tady jsou??? Víte proč tady jsou??? Aby se mohly půjčovat a zkoušet a vybírat .... a kupovat :-) Aby se mohly půjčovat a zkoušet a vybírat .... a kupovat :-) Cože? půjčovat komu? Cože? půjčovat komu? No přece vám! No přece vám! Tak na co čekáte? (Vítají vás KOLOKRÁMští SPECIALIZED specialisté) Tak na co čekáte? (Vítají vás KOLOKRÁMští SPECIALIZED specialisté) Začínají prázdniny, ... (a my vám poradíme, jak a na čem si je užít) Začínají prázdniny, ... (a my vám poradíme, jak a na čem si je užít) ... venku je hnusně - děda Komárek: "... chčije a chčije ..." :) A vy se nebojte, nebudeme se před vámi schovávat. ... venku je hnusně - děda Komárek: "... chčije a chčije ..." :) A vy se nebojte, nebudeme se před vámi schovávat. Vy si nechcete umazat svýho miláčka ... (my vám teda půjčíme něco z našich zásob a pak si to i sami umejeme) Vy si nechcete umazat svýho miláčka ... (my vám teda půjčíme něco z našich zásob a pak si to i sami umejeme) ... tak se seberte a pojďte se povozit na našich kolech a klidně je můžete i zaprasit, ... ... tak se seberte a pojďte se povozit na našich kolech a klidně je můžete i zaprasit, ... ... hlavně toho využijte! (když bude třeba, samozřejmě poladíme podle potřeby!) ... hlavně toho využijte! (když bude třeba, samozřejmě poladíme podle potřeby!) Zabalte se do igelitu, neoprénu nebo klidně "na Adama"/Evu :-) Zabalte se do igelitu, neoprénu nebo klidně "na Adama"/Evu :-) Neříkejte, že si nevyberete... Neříkejte, že si nevyberete... ... vždyť je tady všechno, co si můžete přát! ... vždyť je tady všechno, co si můžete přát! Ostrá silnička, něco na pohodový výlet, něco do terénu, odpružený i neodpružený, ... Ostrá silnička, něco na pohodový výlet, něco do terénu, odpružený i neodpružený, ... ... pro malý i velký, pro holky i pro kluky! Tak honem, čekáme tady na vás!!! :-) ... pro malý i velký, pro holky i pro kluky! Tak honem, čekáme tady na vás!!! :-)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies